Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-10-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-10-26

Nem nagyon van miről írni. Megy a leltár, elkezdődött az olasz is..ma volt a 7. óránk, fura. Mármint nem az olasz a fura, hanem hogy már majdnem a felénél vagyunk, pedig 2 hete kezdődött..ez a heti 3x órával elég gyorsan lemegy. De annyira nem érzem azt, hogy na, akkor decemberben nyelvvizsgáznék... Persze nekem még kell a szknyelvi kurzus is.. De azzal se hiszem, hogy beljebb leszek sokkal. Persze, meglesz a szakszókincs..leírva. De nekem egy szisztematikus felkészítés kéne a nyelvvizsgára. Aztán a többit majd meglátjuk..
De valahogy nem éreztem olyan fú, de jónak a magánóránkat Márta nénivel, hogy még1x kifizessek érte ennyit. Persze, egyedül biztosan más, de én jobban örülnék valami fiatalabb valakinek, aki nem pajtizik meg mellébeszél, mert ahhoz kicsit magas az óradíj, hogy ezzel töltsük.. Ettől függetlenül kedvelem Márta nénit..de nem annyira akarok hozzá járni különórára. Mindegy, majd nézek valakit..

Nyammmiiii, de jók az új Galantis dalok. :) Szeressük őket. Jövőre jöhetnének a Szigetre. Nagyon kemény, az első néhány pillanatban már megszeretem a dalt, mert van dallama, van szövege.. :)

Az olaszra visszatérve..ma már heten voltunk. :) Vagyis lettünk volna, ha Dávid is megérkezik.. Jó a régi csapattal lenni, bár fiúk néha inkább zavarnak, mint segítik a a haladást..mint pl Ákos ma. Nem is értettem meg teljesen a congiuntivo-t. A Kinga is tök aranyos, de a Tamara..katasztrófa az a csaj. Képtelen abbahagyni az okoskodást és borzasztóan irritáló. Az a lány, aki ma olt, szintén kedves meg aranyos. De a négyesünkön kívül egyértelműen a Kingát kedvelem legjobban.

Petivel is minden rendben, bár a tegnapi nap kissé mélypont volt, a hasfájásom meg a nyűgösségem miatt. De egyelőre jól kezeli az ilyeneket is. A hasam miatt meg kifejezetten megértő.
És egyébként is..érdekes, mert még csak nézeteltérések sincsenek so far. De nem nevezném unalmasnak a dolgokat, bár nem vagyunk olyan nagyon pörgősek se. Legtöbbet azért otthon vagyunk, náluk, de azért néha néha ki lehet rángatni a szobából meg ugye múlt héten voltunk Szilvásváradon. Kirándultunk sokat, hegyet másztunk, wellness-eztünk, heroes-oztunk.. :) Röviden szólva nem csináltunk semmi különlegeset, mégis nagyon élveztem. Bár a pihenéstől távol állt, mert általában majdnem egész nap kinn voltunk, kivéve kedden, de így volt jó.
Aztán..ez volt egy hete. Azóta nem nagyon történt semmi. Tök jó, mert Peti mé mindig mondja néha, hogy hiányzom neki. :) Most is, mikor átmentem, tőle szokatlanul lenn várt, ahol feljövök a metrótól. Meglepődtem, mert nem szokott ilyet csinálni, de örültem neki. :) Csak furcsa volt..mentem felfelé és ott állt és bevillant, hogy ezt a srácot ismerem..de előre nem is kapcsoltam, hogy ő az. :) Szóval most így..jól vagyunk. Munkát fogok találni, folytatom az olaszt és akkor idővel minden rendbe jön az életemben. Lesz diplomám, lesz nyelvvizsgám, lesz pasim.. :) Egyébként nem is tudom melyiket nehezebb találni, jó pasit vagy jó munkát.. :) Azt hiszem, az előbbit, ezért is csak hümmögtem, mikor apu felhozta, hogy menjek stewie-nak.. Persze szép lenne meg jó lenne, meg jó fizut kapnék, bejárnám a világot (bár nem tudom, mennyit látnék belőle..), de nem élnék. És így hogy van Peti, semmi ingerenciám itt hagyni Magyarországot. Itthonról boldogan elköltöznék, anyu az agyamra megy és idővel talán majd eljön az ideje, hogy hát izé..összeköltözni vagy efféle, de ezen most még felesleges gondolkodni, előbb jussunk el mondjuk oda, hogy már egy éve elviseljük egymást. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat