Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-11-16

Szóval azok a megfogalmazódott gondolatok, amiket múltkor említettem..

Furcsák is meg egyik másikat magam sem tudom hova tenni.
Vége lett a letárnak. Idén sem én voltam a közönség kedvenc, de ez kevéssé érdekel. Igazából, akit szeretek, azzal kedves vagyok..többnyire. Bár jobban jár, ha nem korrekciós, mert ott tök idegbetegek voltunk néha és jól elveszekedtünk egymással. De ez nem baj annyira, mert egyikünk se vette komolyan a dolgokat. Nincs harag, ez a fő.

Aztán meg.. Hát nem is tudom, hol kezdjem.. Petinél? Lalánál? Bencénél?
Bár Laláról nincs sok írnivaló, csak a múltkor annyira ő volt a fejemben hogy majdnem így szólítottam Petit..
Akivel egyébként már közel sem olyan szép és jó minden, mint eddig.. Pedig..ő ugyanaz, én is, valahogy mégsem.. A helyzet persze nem ugyanaz, mint volt mondjuk 2 hete.. Nade mégis..
Ugye tegnap elmentünk vásárolni és végig hisztizett..ami nem volt jó, de elviseltem. Kritizálta a ruháim, legalább számít neki.. De valahogy nem tudom..olyanok kezdünk lenni, mintha már nagyon rég óta együtt lennénk. Pedig nem is találkozunk gyakran.. De folyton fáradt, alig járunk el otthonról, most hétvégén is csak aludt volna.. Persze, én is fáradt voltam, de így, hogy sose pihen.. Nem tudom, néha elgondolkodom, ezt akarom-e. Ha valaha mondjuk összeköltözünk, minden hétvégén egy sufniban fog kuksolni. Tök jó, hogy ilyen kreatív meg motivált, de én meg nem akarok egyedül gyereket nevelni. Persze nem mintha itt tartanánk még.
Jut eszembe..milyen durva, Dávid eljegyezte a barátnőjét. Elég durva, így fél év után. De hát biztosan nagyon összeillenek. Egy ilyen nő kell Dávidnak, akit majd jól eltarthat, mint az apja az anyját. Bár valszeg buta, mint a föld, de legalább csinos meg nyilván jól el vannak eresztve anyagilag, ha Amerikában tanult..
Mindegy, fura.
Meg úgy érzésre is kicsit furcsa volt. Kicsit tüske maradt a Dávid, bár nem is nagyon értem, miért. Már külsőre se jön be, mostanság szinte hozzánk se szól, személyiségre egyértelműen tök más és boldog se lennék vele, az tuti. Szóval nem nagyon értem, miért volt rossz. De ez már így van. Valszeg nem is nagyon fogok már találkozni vele, szóval azért remélem boldog lesz.

Jajj, van nekem más bajom is. Nem tudom, mit kezdjek Bencével. Vége a leltárnak, aminek örülök, elfáradtam. De ez a záróbuli..
Ugye csütörtök hajnalban végeztünk, már múlt héten is tök cukin aludtunk együtt állítólag. Most is mellette ültem Székesfehérvárról hazafelé, mert ugyan Dodó lestoppolt előre, de nem volt ő se, Máté se, más mellett meg nem is nagyon ültem. Még Bence volt, de ő se volt. Aztán jött a Jageres üveg, kinyitottam még 2 pezsgőt és tudjuk mi lett a másnapi interjúval.. :/ Bár nem tudom, mennyire járult hozzá a pia és mennyire a fáradtság..
Mindegy végül ugye pénteken úgy, ahogy de megoldódott a dolog és így elmentem este a buliba. Aztán ja..sokan ott voltunk. Kinn találkoztam csomó emberrel, Máté, Zsófi, Imi, Leó, Bence..rájuk emlékszem. Aztán bementünk, lementünk, aztán piáért. Főleg Zsófival voltam, beszélgettünk, a zene beindulása után ez már inkább egymás fülébe kiabálás volt, mászkáltunk fel alá, beszélgettünk emberekkel, iszogattunk.. Beszélgettem Bencével is meg ahogy jöttek az emberek, köszöngettem nekik.. Aztán Zsófit felkérte Bence, onnantól elég sokat táncoltunk. Bencén eleve láttam, hogy tetszik neki, amit lát. Aztán úgy együtt nem nagyon táncoltunk, csak többen. De egyre többet beszélgettünk..aztán egyszer úgy félrevonultam az oldalsó részbe, ő meg utánam jött és leült az ölembe. Kicsit vicces volt.. Aztán helyet cseréltünk és beszélgettünk.. Nem teljesen értettem, mit akar..amúgy..
Ez ott és akkor nem is vált világossá..

Eddigre már nem tudom, mennyi volt az idő..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat