Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-11-19

Kedves Naplócska!

Ma csütörtök, tegnap reggel 9 fok volt, ma már csupán 6 fokot mutatott a hőmérő, jó hogy van fűtés.
Ma nem megyek be 6.30-ra munkába, tegnap, nem tetszett, ahogy viselkedtek velem, pedig egy órával többet dolgoztam. Ma csak 7.30 órára megyek be azért is, hiszen akkor kezdődik a munkaidő. Nagyon aludnék még, de félek, hogy beszundizom. Tegnap kifizettem az Avont, ma délben hazahozom. Most jut eszembe, hogy rendhagyó módon csütörtökön is mennem kell a kft-be, remélem holnap nem kell, ez majd motivál:) Álmos vagyok, tejeskávét kellene innom, de megettem ma Barbika maradék reggelijét, tele vagyok, kár volt elkészíteni a műzlit...
Gondolkodom, hogy Andrisnak mit vegyek névnapra. Azt álmodtam, hogy egy magas tetőn voltunk többen (a vezérkar is ott volt, még a katasztrófavédelmé is) és olyan kötelekkel lehetett átjutni A pontból B pontba. Ahogy felébredtem eszembejutott, hogy fiatal koromban még ment ez a dolog, de már nem elég erős a karom, s ha tényleg jönne valami katasztrófa akkor a gyenge karom miatt lelném halálom... Venni kell Andrisnak egy húzódzkodó rudat, s húzódzkodnom kellene... De annyi minden jó dolgot kitalálok, jó múltkor a tanulást is, s mi lett belőle, bevallom nem sok:(( De szinte soha nem volt időm géphez ülni, amit a tevenaplóm is tanúsított, ilyenkor két hetente 3 nap reggel, amikor van szabad gép, ilyenkor meg túl nagy a kísértés, hogy netezgessek... Ez van, csak ébrednék már fel, hisz alszom.
Tegnap készítettünk egy iszonyú jól kinéző tyúkpörköltet. Találtam egy boltot, ahol nagyon sokféle húst árulnak, és nem is irreális áron, itt vettem a tyúkhúst, no ne gondold kedves teve, hogy sokat, csak egy étkezésnyit, s meg sem kóstoltam, csak éreztem tegnap este a finom illatát, de most nem vagyok éhes, tele vagyok.
Hajrá Ditte, nem azért ébredtél korán, hogy itt odázgass, hajrá!
Feladatmeghatározás:
1, húzódzkodó rúd ár keresés (régen árulták az Alidiban is, nem értem miért nem teszik most is:)))
2./ fogmosás, arc és haj összerakás
3./ruhaszemle
4./munka
5./ ebéd (tyúkpörkölt)
6./ munka
7./ másik munka
8./ attól függ mikor végzek a másik munkával másnapi ebéd utánpótlás készítés és Barbika elemózsia
9./ Fürdés, vasalás, alvás
Siralmas ismét a napirend, de ez van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat