Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-11-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-11-20

Kedves Tevenaplócska!
Ma péntek, ennek örülni kellene, de ügye szokásos magyar virtus szerint nem örül a magyar, hanem kesereg,ahogy én is. Szerintem minden okom meg van rá, a tegnapi nap miatt. A főmunkahelyen úgy érzem a kisebbik főnök nem kedvel, de szerintem senkit nem kedvel, aki alatta van, azokat lenézi, pedig nem szép dolog..., munkakapcsolatom elég szoros vele, így nehéz, ma is felébredtem éjfél után és a tegnapi beszélgetésemre gondoltam vele. Sikerült félrevezetnem, szerintem hülyeséget mondtam neki, s aszerint dolgozik már pár hónapja, pedig nem úgy kellene, nem tudom, hogyan mondjam meg neki... ez van, de majd, ha a helyzet úgy hozza elmondom neki, hogy próbáljunk meg változtatni a dolgon, tudom hisztizni fog, de miért én mondjam meg neki, hogy ő hogyan csinálja grrr., neki kellene megmondani, hogy alantas beosztottak hogyan csináljuk, nem fordítva grrr. Este már azon morfondíroztam, hogy otthagyom a céget, mert nagyon keveset fizetnek, de ott dolgozom 15 éve és nehéz a döntés, ki tudja az új döntés milyen lenne..., bár ha találnék dupla jövedelemért biztosan elmennék, viszont kisvárosban élek, erős a munkanélküliség, s új hely próbaidő, nem tudom tudnám-e vállalni, de szét nézek azt hiszem...
Elkezdtem irigykedni is. Tegnap a kft-ben is voltam, ott van egy személy akire elkezdtem irigykedni, kb. 65 éves, kövér és mindene megvan. Van sok pénze, állítólag fiatal korában jól üzletelt (legálisan) és most vadászik, van egy kedves felesége, ehet bármennyit, ihat bármennyit, amit megkíván megvehet a gyermekeinek is (akik felnőttek már) és boldog ember, aki egészséges is. Fantasztikus, én is ilyen szeretnék lenni, bár nem vagyok üzletember :(, nem is leszek, mert nem értek a pénzhez, nem tudok jól számolni sem, pedig jó lenne, próbálkoztam már,de tőke és szerencse kell, nekem nincs tőkém, így nem tudom mennyire lennék szerencsés.
Mai feladatok:
1./ Összeszeded Ditte magad és felöltözöl, próbálod összekapni magad!!!
2./ Mosógépbe betöltesz ruhát, mert tegnapról még maradt!!
3./ Munka, majd látod mit kezdesz a megoldandó feladattal.
4./ Hazajössz, konyhát rendbeteszed!!
5./ Elmégy és vásárolsz a hétvégi étkezésekhez dolgokat!
6./ Összeszeded magad és mozogsz egy kicsit aktívan.

Mindjárt 6.30 van, de jó tereztem, hogy bemegyek ma is egy órával hamarabb, de nem lett belőle semmi, elodáztam az időt, de okos nő vagy Ditte, Hajrá!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat