Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-11-22

Kedves Napló!
Ma vasárnap, ismét összeettem nyűgösködés miatt pár szelet (4-5 is megvolt) kolbászt kenyérrel és egy db paradicsomot, gondoltam jól fog esni, kár volt gondolni rá. De ha éhes vagyok tudom, hogy nagyon nyűgös is vagyok, ezért próbáltam enni úgy hogy gyors legyen és ne legyek éhes, ezért kellett a kolbász. (De meg tudom magyarázni...)
Most láttam, hogy anyukámék kerestek a mai napon telefonon, nem voltam náluk a hétvégén tudom, de ezt az egy napot akartam magamnak. Délelőtt és délután is főztem, pár óra maradt csak magamnak, megnéztem egy filmet csakis magamért (nem volt túl jó film, de egyszerű volt, mint én). Lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy nem voltam a szüleimnél, s hogy nem köszöntöttem meg a testvéremet sem személyesen, de én ilyen zárkózott vagyok, jövő héten hétvégén tartunk mi is névnapokat, remélem együtt lesz a család nálunk, bár előre félek, hogy a tesóm nyűgös lesz, mert mindig az... majd látjuk mi lesz. De én már keddi naptól elkezdtek sütni süteményeket, nekem több napra van szükség a munkáim mellett, hogy itthon is helyt tudjak állni (több-kevesebb sikerrel). Úgy döntöttem, hogy a köv. hétvégén fogok kitenni magamért sütés-főzés tekintetében, karácsonykor pedig lájtos menű lesz (vicces így látni a lájtost leírva, de most így lesz és kész).
Ma elromlott a mosógép, meg kell oldani próbálni szerelővel hátha úgy is megoldható, most nincs kedvem kiadni sok pénzt újra (bevallom azt tenném, félek a megjavítástól, ami ismét el fog romlani tudom az előző mosógép is így ment tönkre...), a hűtőt is jövőre újat kell venni, nem fogja kibírni a nyári hőséget, s gyanús hangokat ad a vízmelegítő (bojler) is, amikor melegszik a víz benne, ezek a műszaki háztartási gépek 5-6-7 évnél nem bírják tovább sajnos, kb. ilyen idősek mind, most kellene úgy kb. 300e Ft és kicserélni mindhárom berendezést (álmodozom). Nem sokára 19.oo óra lesz, azt hiszem megnézek még egy részt a könnyű sorozatból, második évad első rész:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat