Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Szívatás, mert nem volt még elég

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Szívatás, mert nem volt még elég

2015-12-09

Tudjátok... Vannak olyan napok, vannak olyan helyzetek, vannak olyan időszakok, amikor az ember semmi jót nem tud mondani, mert túl sok szar történik meg vele, és túl sok rossz hírt hall...

Na, ez egy ilyen nap volt.

Kezdve a reggellel, hogy megint a lakás különböző pontjairól szedhettem össze a kibaszott holmijaimat, hogy kiszopatott a tömegközlekedés, hogy elvileg elég lett volna kilencre menni, de mégis fél nyolckor már ott voltam, stb.

Folytatva azzal, hogy megint két csoport helyett intézkedünk, konkrétan olyan igazgató irodáját építjük mi, amire ott volna kétannyi ember, mint a mi csapatunk, csak az összes faszszopó minden mást csinál, csak hogy NEKIK ne kelljen a feladatukat ellátni. Ja! És majd' elfeledtem... Kedvenc párduomra elvileg hajt még egy srác. Egyik volt kolléganő fehívta figyelmemet arra, hogy fiúval látta őt a karácsonyi vásáron... Jó... Nem feltétlen következik ebből hogy más versenytárs is van, lehetett családtag is, de akkor is! Erről kurvára nem volt szó!

Zárásképpen buzi liftes vén faszszopó köcsög alig akart ki, meg beengedni. Nem zavarja az ótvar vén köcsög buziját, hogy:

Ad 1, Nem ott dolgozom, én csak szárazdajkája vagyok 40, 50, 60 éves embereknek (szokás szerint).

Ad 2, az előző pontból következően nem rendelkezem kártyával sem, amivel a biztonsági kaput tudnám kezelni.

Ad 3, A belépési díj 200 forint. Nem fogok 400 forintokat naponta befizetni azért, hogy az előzőekből következően méltóztassanak beengedni a munkaterületre, ahol pesztonkázhatom a sok léhűtő faszmajmot!

Ad 4, Nem fogok kártyát kapni, erre nincsen lehetőség. Tisztázzuk azért hogy hová vagyok bejelentve, és hol van a telephelyem.

Ad 5, Köszi amúgy hogy a buzi igazgatód buzi irodáját építhetem, és arra nem vagy képes, hogy beengedj, faszszopó!

Úgyhogy rohadjatok meg. Mindannyian.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat