Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-01-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-01-16

Naplócska, szombati naplócska!

A mai szombati napon hűvösre ébredtem. Molli cica 05 órakor ébresztett, nem tud a napok között különbséget tenni, hogy ma nincs munkanap. Kétségbe esetten ébresztett, hogy miért alszom még ilyenkor, hogy ennek nyomatékot adjon az alkaromat meg is karolta kissé. Tudom, csak megszokta, hogy 4.45 órakor kelek, s ilyenkor megkapja a reggeli jutalomfalatkáját.
Reggeli a szokásos volt fél kávéval készült zabpelyhes magocskás finomság. Hihetetlen, de nagyon kedvelem ezt a reggelit, maggal és magok nélkül is, nem tudom megunni. Gyorsan készül és könnyen elfogyasztható, s nem éhezek meg tőle, s finom is.
Ebédre meggyleves volt, kis sherry aromával, tejszínhabbal, ebből jut belőle holnapra is. Holnapra húslevest is kell készítenem viszek apukámnak is belőle. A második féle ízletes fasírt lett, úgy ahogy anyu szokta készíteni: darált hús, kenyér, reszelt burgonya, só-bors-ételízesítő-fokhagyma és őröltpaprika. Köretnek sárgarépás, petrezselymes rizst készítettem, sav. káposzta is volt, de azt csak Bandi bácsi ette, nekem nem volt hangulatom hozzá. Ebéd utánra készítettem kuglófot, Andrisnak nem ízlett nagyon, mert a külseje kissé túlsült. Ez utóbbiról nem tehetek a recept szerint 50 percig kell sütni, gondolom kevesebb is elég lett volna, s igaza van a recept sem nyerte el a tetszésemet, új kuglóf receptet kell keresni... Vacsorára papusast készítettem, ez El-Salvador nemzeti étele, érdekes étel, s finom Barbi egyik kedvence is.
Ma megnéztem A könyvtáros sorozat 2. évad első részét, hm... olyan, de régen láttam már jó filmet, lehet, hogy megnézem a második a többi részét is.
Holnap húsleves, fasirt készítés lesz, apuhoz és anyuhoz is mennem kell. Kimosni Barbi fehér ruháit, s el is megy a nap... Nagy fürdés is jó lenne...
Most Mollikával vagyok, s egy eukaliptuszos füstölővel, szép szombat este... Alig várom már az esét, nagyot fogok aludni:) Kitartást Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat