Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-02-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-02-05

Kedves Napló!
Mik is történtek mióta nem írtam?
Hétfőn még elkészítettem a tejpitét:)
Kedden reggel sajnos iszonyatos szédülés fogott el és hánytam is folyamatosan, a bátyám bevitt a sürgősségire ahonnét csak szerdán engedtek ki. Úgy néz ki menier betegségem van. Ez az orvosok szerint szinte nem is betegség, csak nagyon kellemetlen nekem. Kaptam rá gyógyszert és vizsgálgattak. Borzasztó rossz, nem ajánlom senkinek. Ügyesen szedem a gyógyszert és majd márciusban ismét megyek felülvizsgálatra, remélem addigra csak rossz álom lesz... Bár elképzelhető, hogy sokat idegeskedtem mostanában, s ez is közrejátszott. De úgy néz ki minden helyére került, csak nagyon-nagyon sok volt nekem, nem tudok 4-5 helyen helyt állni hiába is akarok...
Volta 6 naptári napot táppénzen. Pihentem kivéve, amikor nem kellett felülvizsgálatra rohanni-várakozni, talán csak egy nap volt a pihenő, amikor itthon pihenhettem.
Most péntek van, nem kellett mennem a másik munkahelyre. A főnök vadászni van, s ilyenkor cincognak az egerek:)), de majd úgy is meg lesz a böjtje már hétfőn, amikor meg duplán kell... de ez van.
Nem vettem most sem lottót:( Nem is tudom mennyit lehet nyerni:) Így ma munka után volt kis időm. Gyorsan takarítottam, mostam, ablakot tisztítottam, bevásároltam holnapra, s ma estére. Ma este dőzsölni fogok. Fél pizza lesz a vacsora, már sül is és egy kis jégkrém, ez olyan jó lesz:) Holnap csirkehúsleves lesz és töltött fasírt valami salátával (retek van itthon, fekete retek, reteksaláta lesz). Vasárnap halat kellene készíteni, mert tele a fagyasztóm velük... halászlé sem lenne rossz, de a szombati húslevesből marad vasárnapra is, így nem lesz halászlé.
Készítettem házi túrót is:) Mivel sürgősségin voltam meg is romlott a házi tej, illetve megérett, ebből készítettem életem első házi túróját, ízletes lett, de azért féltem az erjedéstől és hőkezelve fogyasztottuk túrós pogácsaként, az is finom volt nagyon. Jó receptet találtam rá csak annak köszönhetem. Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat