Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-02-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-02-12

Kedves Napló!
Ma péntek, tegnap csütörtök volt. Mi is történt? Reggel bementem dolgozni munka idő előtt 1 óra 15 perccel. A számítógépbe nem tudtam belépni, ahogy gondoltam, de a kolléganőjébe igen, ezért azon dolgoztam, de jöttek éjszakás kollégák, s mind olyan 'okos' volt, hogy próbált segíteni. Az egyik kolléga segített is belépni aranyos volt. Egész nap nem tudtam nyomtatni, 16 óra előtt kb. 5 perccel sikerült megcsinálnia az informatikusnak, úgyhogy ma már tudni fogok. Bár ma 9.30 órakor el kell mennem temetésre, s még virágot is kell vennem azon a fél óra alatt, már megint pontos leszek nagyon. Azt követően nem megyek ma már vissza abba a munkába.
Tegnap sajnos nem sikerült virágot venni, mert a huncut virágboltosok már 17 órakor bezárnak és csak 8.oo órakor nyitnak. Nem is tudom, hogy gondolják ilyen rövid nyitvatartással, amikor egy normál ember 12-16 órát dolgozik, s azt követően menne üzletbe... Voltam a Lild-ben is, de ott nem temetői virágok voltak, hanem Valentin napiak.
Tegnap nem főztem, mert elcsúszott a délutánom, ma éttermi menü lesz, sajnálom rá a pénzt, de ez van.
Holnap jön Bandi bácsi, arra is ki kellene találni valamit, de ma 20.oo után jövök csak haza, a hentes meg már bezár grrr.. ez van, vagy temetés után még gyorsan beugrok venni valamit (ez lesz a jó) és azt követően ebédelek és megyek a kft-be.
Gyorsan öltöznöm kell, hogy beérjek, fekete leszek mint egy nindzsa:), ez van. Nincs kedvem szoknyába menni, abba csinosabb lennék, de olyan rohangálás és pörgés lesz, jó lesz a nadrág...
Kedves Napló mielőtt tapintatlan lennék megjegyzem, hogy apu nővére hunyt el. Őt nem ismertem, azt hiszem soha nem találkoztam vele, de apu szerette őt, így nekem is ott a helyem a temetésen, apunak nehéz lehet, ebben az évben már második testvére halt meg:(((
Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat