Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-02-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-02-23

Kedves Napló!
Huh, de gyorsan szaladnak a napok-órák és percek. Most esik az eső. Tegnap főztem lencselevest és rakott csirkehúsos tésztát, tegnap még ízletes puha volt, most kissé kemény, de ehető:)
Mi minden történt is. Hétvégén voltam egy név és szüli napon. Családi ünnep volt, kicsit feszengtem, mint mindig, de az elvárásoknak megfelelően zajlott le semmi féle konfliktus nem volt szerencsére:) Készítettem fotókat, így legalább én nem vagyok rajta egyiken sem:) Kb. 7-8 cm-rel rövidebb lett a hajam, érdekes, hogy senki nem vette észre. A családi összejövetelen jeleztem is, mindenki azt mondta nem is vehető észre (vagy csak nem emlékeznek milyen volt előtte grrr.) a munkahelyemen sem vették észre, ez van.
Sok a munka a munkahelyemen, már fáj kicsit a kezem, annyit kell dolgozni. Hihetetlen, hogy minden menü máshol van, pedig egy azonos folyamatot csinálok és három menüpontban kell, egérkattogtatásból állok, s alig haladok. Nem baj, holnaptól megint korábban tudok menni dolgozni, csak az a baj, hogy nem fizetnek túlórát, s le sem csúztathatom... Ez van, örülni kell, hogy van munka, grrr. Tegnap hallottam, hogy van olyan 4 órában foglalkoztatott közcélú dolgozó, aki kb. 24e Ft-ot kap egy hónapban, s minden nap tovább kell maradnia 4 óránál, ez szerintem már gonoszság!! Annyi huncut és gonosz dolog van most a világban, s azt próbálják elhitetni,hogy ez a természetes, s valójában nem is az grrr. Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat