Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ön, és közveszély

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ön, és közveszély

2016-04-02

Ma kiderült, hogy nem jó dolog elölhagyni a vasvillát. Ha egyszer a kezembe veszem, akkor SEMMI jó nem származik belőle. De komolyan nem.

Kidöntöttem ma három fát. Döbbenetes erőm van! De döbbenetes... Simán kitéptem mindhármat a földből. Magam is megijedtem magamtól. Az már más kérdés, hogy majdnem sikerült letarolnom egy tüskés ággal a fél családot. XDXDXD

Azt hiszem, kitaláltam egy meditációt. Mostanában EXTRÉM módon gyilkol az ideg. Minden összejött, itthon is máshol is, dógozóban is. Valahogy ma kiborult a bili. Voltak is nagy balhék idehaza! Pfff... Ég a pofám. De rendesen. Ez nem én vagyok! Nem. Aki ma voltam, az a bennem rejlő állat volt. Aki kiskorom óta bennem van, és rettegtem, hogy elő ne jöjjön. Hogy a mai nap ne ismétlődhessen meg, kitaláltam valamit. Elképzeltem egy nagymamát. Egy olyan archetipikus nagyanyót, aki kedvesen, de határozottan képes megálljt parancsolni ennek az állatnak. És ez a nagyanyó nem botránkozik meg senkin, és semmin. Tudja hogy mindenki megjavítható megfelelő szeretettel és higgadtsággal. Minden őrület mozgatórugója a félelem, és a mellőzöttség érzése. És kaptam a nagyanyótól ma két kókuszrudat... XDXDXD Mert jól dolgoztam, és mert szeret. :D

Más. A mai napon elindítottam egy új projektet. Fiaim öt cserépben ébredeznek. :))) A fiaim remélhetőleg megfelelő mennyiségű fiat nevelnek majd ki. :))) Igen. A fiaim sárga balkonparadicsomok. XDXDXD És baromira jófejek. Némi vígaszt lelek bennük. Néhányan valószínűleg elpusztulnak, néhányan pedig messze idegenbe költöznek majd. :))) Az istenek adjanak neki erőt és egészséget. :)))

Összefoglalva, a mai nap sokat tanultam. Úgy magamról, mind másról. És a paradicsomok legyenek egy szebb jövendő jelképei. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat