Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Comfortably numb

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Comfortably numb

2016-04-17

Pocsék estén vagyok túl. Olyan pocsék estén, hogy azt kívánom bár meg sem születtem volna.

Éppen ezért, hogy hülyeséget ne csináljak, ezerrel hallgatom a Pink Floyd együttes különböző számait.

Nem akarom megtenni. Hiába írtam ilyet. Nem törlöm ki, mert felvállalom azt amit leírtam. Még akkor is, ha esetleg kiröhögnek. Ez utóbbi embereknek kívánom, hogy ez legyen életük legnagyobb öröme.

Amit meg ma ronggyá hallgattam:
https://youtu.be/IXdNnw99-Ic

Pink Floyd - Wish you were here

Délután Rá gondoltam. Elmentem egy nagyot sétálni a kedvenc patakomhoz. Már rég nem azért, hogy "régiflessem" legyen, ergo egy olyan lány iránt epedezzek, aki eldobott magától. Nem. Ha pocsékul akarok fogalmazni: I just wanted to figure out, what to do. Kicsit olyan volt, mintha elbúcsúztam volna mindentől. Mintha valami nagyon hosszú útra készülnék. És amikor a különböző utcák elsuhantak mellettem, "régiflessem" lett. Egyszerre kezdtem magam a nyolc évvel ezelőtti Dragonlordnak érezni, a hét évvel ezelőtti Johnny Konfödnek, szerelmesnek, és haragosnak. Gyűlöltem és szerettem. Felnőtt voltam, mégis gyerek. Hirtelen emlékezni kezdtem mindenre: kirándulásokra, apa és anya tréfáira, arra az isteni finom paprikás krumplira, amihez azóta sem volt szerencsém... És nem EZ volt a durva. Az volt a durva, hogy a Végtelen Út végén, a buszmegállóban úgy éreztem magam, mintha épp most jönnék bánathozótól, amikor még nem bánathozó, hanem Drága Oroszlán/Oroszlánhercegnő volt. Istenem, de régen volt! Basszus... Mekkorát fordul a világ három és fél év alatt. Valahol elképzelem, hogy Oroszlánhercegnő, és Dragonlord egy virágos réten fekszenek egymás kezét fogva. Nem pedig egy hájas szemétláda harcol egy bánathozó ellen.

Ajjh. Öregnek érzem magam. Nem nekem való ez az elbaszott világ, amiben élünk. Facebook-generáció. Nem mások vagyunk (tisztelet a kivételnek). Sok fájdalmat okoztam az embereknek, és még mennyit fogok! "Egy király uralkodhat könnyű szívvel, de akkor nem végzi jól a dolgát." (Brian McAllister: Két világ között)

Mindenesetre a tegnapi napot ezennel elnevezem "Keserves napnak". Ugyanúgy "sárga betűs ünnep" lesz. A listába bevezetem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat