Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Egy éjszaka...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Egy éjszaka...

2016-06-26

...ahol a tűz közelében vagy; ahol az erjedt zsömlét szedheted ki a kukából a köcsög színészek után; ahol kommandózol a kertben, és megállapítod, hogy kialudt két fáklya; ahol megiszod a magadét, és te vagy a király; ahol, mire hazaérsz, délig alszol, és anyád ébreszt, hogy jössz-e enni; ahol későn kelsz, de olyan későn, hogy nem találsz Ritter Sport-ot forgalmazó csokoládét, helyette eszel egy gyrost, és iszol mellé egy ayrant, az egy jó buli. Még akkor is jó buli, ha évente bőven elég belőle egy darab. :D

Rendezői szemmel ilyen egy program. Nem mondom meg nyíltan, hogy milyen program, találd ki! :D A lényeg, hogy éjszaka szokott lenni. És kulturális intézmények szokták szervezni.

Viccet félretéve: Nagyon fáradt vagyok. És bizony a franc se akar holnap bemenni a dógonyóba (még szerencse, hogy nagyjából leszemeteltem tegnap a kritikusabb helyeken. Nem örülnék neki, ha holnap kellene szopkodni vele).

Basszus! De elmennék már egy pár hétre! Ez a taposómalom már nagyon kikészít. Mást se csinálunk, csak a tűző napon rohangászunk 16-20 kilókkal a hátunkon. Pihenni akarok! Aludni akarok! Sokáig akarok fenn lenni éjszakánként legálisan! Nappal szeretnék kimenni a kedvenc helyeimre. Szabályosan honvágyam van idehaza... Ami nem kis teljesítmény. Hiányzik egy barátnő is végre. Olyan, aki elfogad ilyennek, amilyen most vagyok. Mert nem nagyon vagyok hajlandó hirtelen megváltozni. A párduc enyhén szólva is érdekes dolgokat produkált pénteken. Elegem van ezekből a kamu lehetőségekből. Oké. Mindegyikből tanulok valamit. De most már elegem van a meddő próbálkozásokból. DE nagyon. Rég nem vagyok egy zsarnok. Nem vagyok szemétláda. Talán szemét legyek ahhoz, hogy legyen valakim? (Nem... Ezt te sem gondoltad komolyan Ral Off...)

Plusz: https://www.youtube.com/watch?v=OBvxE-3B52Y -> Na ilyen nincsen. Nem azért, mert kereszténység. Nem azért, mert istentagadó vagyok (egy politeista hogy lenne már az?), hanem azért, mert egyszer kell egy hülyeséget csináljál, nincsen több esély. És kopoghatsz, könyöröghetsz, szitkozódhatsz, leihatod magad, bedrogozhatsz, sőt akár vehetsz egy kötelet is, amivel felkötöd magad az első fára, NINCSEN TÖBB ESÉLY. Ha lenne, akkor - mint mondtam - nem bánathozó hadakozna a hájadékkal, hanem Dragonlord, és Szívecske egy virágos réten feküdve fognák egymás kezét. Vagy a vízparton. Vagy az erdőben. Vagy... Vagy a Prosectura-réten (nem kell megijedni: semmi átvitt értelemben vett prosecturáról nincsen szó, a XVII. kerületben van egy iskola. Amögött egy füves-fás terület. Na, az a Prosectura-rét, mert bánathozó ott hallgatta a zenéit, én meg... nos, prosectura-számokat az egyik randink alkalmával.)

La Donnából is elegem van. Párducból is elegem van. (Van olyan dolog az életemben, amiből nincsen elegem? Lehet hogy igen... De éppen nem tudok ilyenről.) La Donnából azért, mert a kurva anyját (bocsánat, de ezt most muszáj volt) ő keres engem. Először fészen, aztán Viberen, ha nem foglalkozom vele. DE tudom bassza meg, hogy ha visszaírnék neki, egy idő után elfelejtene visszaírni. TÖK FÖLÖSLEGES keresni. Főleg, hogy holnap kelegethetek föl. MEGINT. Elhatároztam, hogy egészen addig nem írok neki vissza, amíg... Szóval nem fogok neki visszaírni a továbbiakban. Nem fogom keresni. Elegem van belőle. Udvariasságból ne akarjon velem beszélgetni. Oké. Tudom, hogy nincsenek hátsó szándékai. CSak szegény nem kifejezetten okos. Bánná a halál, ha nem lenne ennyire töményen ostoba. Egyébként meg bánathozó hiányát ha elviseltem, akkor az övét FŐLEG nem fogom megérezni.

Sajnálom amúgy hogy kiestünk az EB-ből. :((( Na nem baj! Majd legközelebb! Így is szép eredményeket értünk el. Főleg, hogy ronifiú hogy beragelt ránk... XDDD

Egyébként meg: https://www.youtube.com/watch?v=p7688ZyX5JE Barra Barra... :)))

Fáradt vagyok... Kurvára fáradt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat