Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Carlo Pedersoli... :'(((

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Carlo Pedersoli... :'(((

2016-06-28

Tegnap elhunyt Bud Spencer a pofonok atyja, a hagymásbab, és krumplishal király, aki nem szeresse a puffint lekvárt, és aki gyerekkoromban annyiszor, de annyiszor megnevettetett. :(((

Ha azt írnám, hogy a vesztesége pótolhatatlan, akkor nem mondanék igazat. Sajnos a magyar nyelvben nincsen szó arra a szörnyű hiányra, ami egy ilyen haláleset után marad. Segített elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Hogy hiába a nagy pocak, attól még az ember nem feltétlenül gyámoltalan. És különben sem szabad bántani a kicsiket... :)))

Az a baj, hogy a mai színészek(nek mondott objektumok) messze nem érnek fel a régi legendákhoz. Bőven nem. Tegye fel a kezét de őszintén! Ki szeret egy Kirsten Stewartot? Ki szeret egy néger Heimdallt? Ki szeret egy tehetségtelen pojácát (nevet nem mondok - mindenkinek van egy ilyen neve), aki nem adja bele szívét-lelkét a játékába, csak a gázsi érdekli?

Carlo Pedersoli egy jelenség. Volt. Van. Lesz. Mindörökké. Ámen!

(Tudom gyerekes a gesztus. De a tegnapi nap sárga betűs bejegyzés lesz a továbbiakban. Remélem Bud Spencer megbocsát érte.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat