Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Agárdon - egyedül :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Agárdon - egyedül :)))

2016-07-10

Nnna! Sikerült! Eljutottam két év után Agárdra. :))) Végre becsülettel körbejártam mindent. :))) És egyik nagyon jó barátomnak sikerült szereznem faszrázós rasztás hűtőmágnest. :D Már 2011(!!!!!) óta ígérgettem neki. :))) Eddig sehol nem kaptam olyat, csak Agárdon. :)))

Hogy hogy mentem? Először elmentem a református templom előtt, és a temető melletti utcára. Elmásztam a bazársorra, majd kiderült, hogy mi lett ténylegesen a sorsa a Piramisnak: Oszkár Cukrászda néven folytatja tovább a műkszést. :))) Úgyhogy: Nagyon örülök, hogy annak ellenére, hogy sok bolt bezárt, illetve profilt váltott, még azért lehet a régi jó dolgokkal is találkozni - igaz, más zászló alatt. :))) DE működik. :))) És ez jó. :)))

Ezt követően reggelit vásároltam a Coop-ban. Ezt a Május elseje téren (azt hiszem, legalább is) sikerült is elfogyasztanom. Teát is főztem. :))) Úgyhogy tiszta piknik hangulatom volt. :)))

Amikor megvoltam ezzel, bánathozóék nyaralója felé vettem az irányt. Kissé eltévedtem a mellékutcákon, de sikerült kijutnom a temetőbe, ahol lőttem pár fotót, és az iskoláig (ahol szintén). Onnantól kezdve már egyszerű volt az út. Lőttem a suliról pár fotót, meg egy másikat bánathozóék nyaralójáról. Egyszerűen siralmasan nézett ki. Nagyon siralmasan, elhanyagoltan... (Na, megnézem én azt, hogy a varangyivadék mikor vesz a kezébe fűkaszát, meg mikor fog BÁRMIT is hozzátenni a nyaraló működéséhez... Na mindegy. Durrogás OFF.)

Ezt követte a halastó. Illetve követte volna, mert azóta magánkézbe került. Két embert ölnék meg az ügyben. Aki eladta, és aki megvette. Ennyi. Ezt a felfedezést nagyjából másfél órás bolyongás követte. Agárdhoz képest a knósszoszi labirintus lófasz. :D És akkor enyhén fogalmaztam. Legalább találtam máshol is kisboltokat. Meg megleltem a parkerdőt. :))) Nagy nehezen visszataláltam a temetőhöz. Meg az Oszkárhoz. Jégkását ittam, meg megfagyiztam. :)))

Ezt követően lementem a partra, és végigjártam. Na jó... Nem TELJESEN végig. Kissé irritált a sok ember. A beszólásokat már meg sem hallottam. (Csak azt nem értem, hogy a kurva anyjukért nem hajlandóak a saját dolgukkal törődni!)

Visszamentem oda, ahol rendszeresen leparkoltunk strandra menet, meg ahol bánathozóval sétálgattunk. Hát emberek... KURVÁRA nem találtam meg a kedvenc házamat (Lebontották? Benőtte a csumbék? Rossz utcán mentem be?), de legalább sétáltam egy jót. :))) Visszafelé a strand melletti füves területen mentem, és közben recsegtem: NEM SZERETEM, HA MINDEN IDIÓTA MEGBÁMUL! De tényleg nem! Basszus... Én sem gecizek másokkal csak mert olyan frizurájuk van, mint egy ecsetnek, vagy mint Misimókusnak, bassza meg! Na mindegy. A Gulyásban ebédeltem. IGEN. Kissé drága hely. Minden szökőévezredben egyszer megéri egy magamfajta szegénylegénynek ott enni, de többször nem.

Végezetül... Volt még egy órám a vonatom érkezéséig. Lementem a partra ismét, ahol egy idióta spániel betámadott. :))) Aztán rátaláltam a pusztulatra. Az egykori Napsugár Pub-ot nagyon sajnálom. Jó helyen is van, simán bemennék én is... Nem értem a pusztulás okát. Kissé tovább haladva van egy kis sikátor. Itt a hatból mindössze egy pavilon üzemelt. Pedig a többin is látszott, hogy anno nagyon dekoratívak voltak. Pl. a görög színű gyrosos... Megittam egy Heinekent, majd elindultam vissza. A sikátor mellett van még egy sikátor. Hogy ott mit csinált az a pár figura, abba nem merek belegondolni...

Őszinte leszek. Nem ezt vártam Agárdtól. Viszont könnyebb elengednem, mert ez az Agárd, már nem AZ az Agárd. Úgyhogy: Szerintem többé (de legalább is egy jó ideig) nem megyek oda. Nincs már az az Agárd, ahol négy nyarat eltöltöttem. Nincs többé értelme visszamenni.

Vízválasztó ismét: Remélhetőleg Bánathozóval innentől kezdve megszakad a kapcsolat. Anélkül, hogy emlékeznék arra, hogy kit veszítettem el.

UPDATE: Ezzel kb. egy időben La Donnát dobta a kispöcs. Amilyen gonosz geci vagyok (és noha már szégyellem magam), üvöltve röhögtem. NA MIT MONDTAM, BASZDMEG?! MIT?! De lényeg, hogy a kispöcs egy jó gyerek. Nem úgy értette a felkóstolásokat, ahogy mindenkinek lejött. Nem úgy értette a birtokló dumáit, ahogy az mindenkinek lejött. Szerintem viszont "Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit." Az is tolvaj, aki az emberek bizalmát lopja. Úgyhogy:

"Murder plunder faugh a balla clear the way
Cheating stealing diddle idle de
Ducking diving faugh a balla clear the way
Diddily i del do di diddly idle de"

https://www.youtube.com/watch?v=lYnrjhrkt-0

Úgyhogy: Mindenki bassza meg a Blue Cat Blues-át. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat