Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2016-08-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2016-08-20

Hmm, most nézem, elfelejtettem színt váltani május végén.. De igen sokat elárul a dolgaimról az, hogy kb az elmúlt évben feleannyi bejegyzés született, mint előtte.

Na hmm..kezdhetem elölről..
Igazából a Szigetről akarok írni.. Xexu-ról, a Brincadeira-ról, a fiúkról, Murmuyo-ról, a pincérről (róla azért annyira nem.. :D), az egész mindenségről. De persze hozzátartozik a dologhoz egy kicsit Lala, Waseem, a költözés, az ADMB, Mila, Danny..

Ugye előtte volt Waseem. Akinek vasárnap este tetszettem meg, mozizás és iszogatás után, az éjszakai buszomra várva.. Szófosó, erőszakos, furcsa és veszélyes volt, de volt benne valami érdekes, ami megfogott. Fene tudja mi, de egy idő után rájöttem, hogy ez már nem csak kalandvágy még bizsergető dolog, hanem baromi gyorsan átcsaphat valamibe, ami veszélyes. Tényleg veszélyes. Úgyhogy néhány fárasztó nap után lezártam, a Sziget után újra jelentkezett, remélem így másodszor tényleg, végleg.
És jöttek.. Edison, Sara, Carla, Xexu, Marcel, Ferran, Paul, Sergi és Adri. 1 órát vártuk őket, már hulla fáradtan, mikor megérkeztek. Sok dobbal, mosolyogva, vidáman és persze eleinte kissé feszélyezve. Egyből kiszúrtuk magunknak Marcelt, aki tök cuki volt. Aztán egy darabig ő tetszett igazán mindkettőnknek. Persze megláttuk a többieket is, de ő volt fókuszban. Eleinte.. :P
Elvittük őket a hotelhez, utána indultunk haza. Éjszakai nem volt, úgyhogy gyalogolnunk kellett a HÉV-hez, de elég messze volt meg hideg is volt nagyon, majd összefagytam. Odajött értünk Waseem, de mivel utána komolyan rám ijesztett azzal, hogy nem akart hazavinni, többet nem találkoztam vele és ez nem is fog változni, mert bolond.

Másnap ugye péntek volt. Azt hiszem, akkor beszélgettem először Xexu-val és feltűnt, hogy milyen értelmes srác, lehet vele beszélgetni. Akkor persze még nem gondoltam, hogy fiatalabb nálam 5 évvel.. Benéztünk a John Newman koncertre vagy 2-3 szám erejéig, de nem voltam tőle elájulva. BTW John Newman nagyon meg van hízva és egyáltalán nem áll neki jól. Utána játszottak másodszor a srácok, sétálósan.. Aznap jutottunk legmesszebb, de nem különösebben élvezték hogy járkálniuk kell, noha, mint később kiderült, általában szoktak. Végül megállítottuk őket, mert Edison nagyon morcosnak tűnt, meg reméltük, hogy a forgalom se lesz vészes. Végül másnaptól kb már új rendszer lett. Edison is figyelte a forgalmat és elengedték az autókat, ami elég jó módszernek bizonyult.
Utána megjártuk a Manu Chao koncertet, ahol voltak Sarruga sárkányok, mászkáltunk, nézelődtünk, Colosseum-ban voltunk meg a Telekom Arénában. Paul megkérdezte, itt magasnak számítok-e, mert náluk nagyon az lennék. Mondtam neki, hogy itt is és nem ezt rendeltem, de ez van. :D Mire mondta, hogy maga vagyok és gyönyörű, ez így tök oké. :D Akkor kezdett körvonalazódni, hogy tetszem neki vagymi. Szóval jól megnyomtuk aznap, sokáig buliztunk aztán taxival mentek haza a srácok. Nem volt rossz egyébként, csak zeneileg nem annyira olt az én stílusom és baromi melegem volt a tömegben..kinn meg fáztam. Valamint leöntöttek sörrel meg még ki tudja mi minden mással.. :/ Mármint nem volt semmi extra emlékeim szerint.. Ja, hát annyi, hogy berágtam Vikire és odamentem a lengyelekhez, mert elegem lett belőle hogy olyan, mintha be akarna égetni. Sajnos a lengyelek annyira élvezték a társaságunk, hogy egész este velük ragadunk. Alapvetően kedvelem Bent, de mivel beivott és nem beszél túl jól angolul, nem volt valami jó társaság. Patrik ráhajtott Vikire, az engem kevésbé zavart, lévén nem én voltam az áldozat. A pincér aznap este is pedálozott, de már kezdtem megszokni. Vagyis..egy darabig még vicces volt meg érdekes, de ahogy kiderült egyik este, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinél pedálozik, rögtön elvesztette a dolog a varázsát, meg is mondtam neki.. Szóval a lengyelekkel ragadtunk, még jó, hogy vacsoránál Victorékkal ültünk egy asztalnál, volt értelmes beszélgetőtárs is. Aztán beszéltünk a spanyolokkal is, de ők is mentek haza korán, úgyhogy leráztuk a lengyeleket, néztünk egy kis kortárs táncot, ami béna volt és elhúztunk aludni. Arra tisztán emlékszem, hogy mikor aznap este odamentem a fiúkhoz, akkor már eleve Xexu-hoz beszéltem. Akkor már ő jött be, nem teljesen függetlenül attól, hogy ő volt a legmagasabb a csapatban.. :)

Vasárnap ó jee volt. :)
(Igen, nos..bizonyos szempontból..nyilván ó jee..de azóta..átgondolva a dolgokat, már egész másképp látok mindent. Tisztán azt is, hogy én neki nem jelentettem nagy l'amour-t, csak egy lányt, akivel elvan pár napig. És milyen jó lenne, ha én is így tudnék hozzáállni. Itt volt pár napig, szép volt, jó volt, élveztük egymás társaságát és kész. Sajnos nem vagyok férfi, hogy ez így menjen..)
Szóval vasárnap Brains koncert volt este. Meg Guetta. Meg napközben Brincadeira. Én már délután tökre fel voltam pörögve, annyira vártam a Brains-t. Életemben először álltam első sorban, te jó ég, szerelmes vagyok Colombo-ba. :D Most nem mondta, hogy sok a jó csaj.. :D Nyilván szarul néztem ki. :D
Áhm szóval végig tomboltam a koncertet, bár zavarba ejtő volt hogy nem ismertem minden számot.. Srácok odavoltak, hogy milyen sokan eljöttek, én meg örültem velük, mert hisz szercsiiiiii őket. :D Aztán mentünk vacsizni, ahol Ferran mondta, hogy Edisonnal eljöttek Brains-re és hogy le a kalappal meg hogy a zenei ízlésem nagyon király. Azóta is hallgatják őket. :)
Aztán vacsi után mentünk bulizni. Nem jutottunk messzire, megálltunk egy bárnál, ahol jó zene volt és nem is mentünk tovább. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat