Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kimaradás után, pótlólag

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kimaradás után, pótlólag

Két nap is akartam írni, de az oldal mindig karbantartás alatt volt, és így a tevékhez sem tudtam belépni. Úgyhogy most pótlólag:

Több dolog is...

2016-10-29

Az első: Apa egyik volt osztálytársa meghalt, és ma temették el. Nem tudom ki volt, de nem nagyon ismerhettem, mert mindenki ott volt, akit ismertem. Azért szar ez így. Képzelem, amikor majd az én volt osztályom fog sorra-rendre elfogyni. Bele sem merek gondolni...

A másik. Tudom-tudom... unalmas. De La Donna megoszt egy ilyet a fészén: "She was alone, and scared, but nobody cared." Teszi mindezt úgy, hogy megint "bealudt" (BULLSHIT Nr. sokadik! Csak le akar építeni... De akkor meg az anyja picsájáért ír rám?! -.-"). Tuti hogy nekem szól. Mert nekem nem volt kedvem semmit sem írni az utolsó válaszára, amiben elnézést kért, de megint "bealudt". Tehát most ez a pár sor neki fog szólni.

Szóval kedves La Donna!

Ha nekem szólt ez a szösszenet, akkor a kurva anyádat. Ezredszer is. Baszd te meg magadat (no lám! Már én is ezt mondom...?! XD), és gondolkozzál, hogy miért épülnek le az emberek mellőled! Gyanítom sokakkal bejátszod ezt a kedves kis játszmát, amit velem is (ha nem, akkor duplán is kapd be a rinófaszt, mert őszintétlenségedet ezek szerint CSAK nekem tartogatod. Én meg nem kérek belőle a továbbiakban).

De ez csak az egyik fele. A másik fele: ÉN, amikor az ominózus május 16-i hétvége után bementem dolgozni, akkor ÉN mit éreztem, te szottyadék?! Mert hogy valamit éreztél irántam, arra - megkockáztatom - a nyakamat merném tenni. De nem... Neked egy olcsó, kínai, Jack Henry utánzat kellett (ami ráadásul nem is ausztrálnak, hanem japánnak akarja magát eladni). Már unom a hülyeségedet. Tudom. Ezt nem kellene megemlítenem, mert tudom milyen nem érteni egy témához, és úgy próbálni véleményt alkotni. Sajnos kerülünk ilyen helyzetbe szinte mindennap. De összehordani mindenféle faszságot (amivel nem lenne semmi baj, ha nem lenne feltűnően izzadtságszagú), az már egy másik kategória.

Én nyitott vagyok a beszélgetésre, de az nálam nem számít értelmes beszélgetésnek, hogy köszönünk, tíz percig megy a beszélgetés, aztán az idő múlásával exponenciálisan nő a reagálási időd, addig a pontig, amikor gyakorlatilag nem válaszolsz (másnapig). Régen hajlandó voltam akár hajnalig is várni, de most már nem. A drágalátos jack henry-ddel játszadozzál, ne velem (vesd össze: ezúttal kilenckor jeleztem, hogy nem óhajtok tovább várni).

Úgyhogy jó lenne, ha eldöntenéd végre, hogy hova szánsz engem az életedben! Mert jelen pillanatban gyanítom, hogy mire tartasz engem. Legalább is nagyon úgy jön le, hogy semmire. Hiába szólítottalak fel több alkalommal, sokszor köszönés nélkül bealszol. És ez szarul esik. Ha így állunk, szerintem nem nagyon fogom veled keresni a kapcsolatot, mert nem fogok magamból nagyobb bohócot csinálni, mint amekkora ténylegesen vagyok. Úgyhogy ha megbocsátasz: Egy ideig megint nem írok vissza. Vannak fontosabb dolgaim is, mint nyálcsorgatva várni tőled akármilyen választ. Pl. Elkészült egy lapnyi Hindustan Ambassador. Elkészült a Juniorgeneralos figurám. Meg kellene fejtenem, hogyan is kéne feltölteni az oldalra (mielőtt úgy járok, mint a Mi-2-vel... XDD), regényt írni, verset írni, pihenni. Úgyhogy szerintem gondolkozz el azon, hogy mi is az, amit jelentek számodra, mert ha tényleg semmi, akkor én nem fogom magam törni.

2016-10-31

Papírkatonák készültek. A tavaly májusi bejegyzésemből ismert Santa María-szigetek gazdagabb lett egy gyalogos szakasszal. :D Meg persze a banfolkiaknak van már pszh-juk. :))) A következő projekt valószínűleg a Sikorsky skycrane lesz. :))) Ja! Meg regényt írtam. :))) Jó lesz az. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat