Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Elmebeteg szadista állatok... :S

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Elmebeteg szadista állatok... :S

2017-01-29

Sok agyarogyott keresztény hitre tért koreai! Meg a színes fantáziájuk, az! Meg a háborodott, elmebeteg állat, aki "szociológia"-címszó alá felvette a youtube-listájára rövidzárlat alatt.

Nos... Címet direkt nem írok. Aki ismeri, az úgyis tudja, hogy miről van szó, a többiek pedig nem akarják látni. Vagy ha igen, akkor úgyis megkeresik. A lényeg, hogy ezek az agyament dél-koreaiak, ezeknek is a keresztény része, csináltak egy rajzfilm jellegű szart, amiben azt ecsetelik, hogy a különböző "bűnök" elkövetői hogy fognak szenvedni a pokolban. Nem vagyok egy félős gyerek. A gyomrom is erősnek mondható (láttam már egyet és mást az életben - hol saját szemmel, hol képernyőn). De amit ma láttam, attól kifordult a belem. Kis híja volt, hogy visszajött a reggeli. Nem tudom, hogy egy vallás, ami elviekben a szeretet vallása, meg a szeretetről szól, hogy adhatja a nevét egy ILYEN mocsokhoz, mert én biztos nem tenném.

A nyugodt alvásról ennyit (anyád! Csak nem holnap kezdődik a tanfolyás? Hogy fogom én most kipihenni magam?!). Szerintem nézek némi HErBY-t. Vagy Bturbot. Vagy valamit. Mert ezt a penetráns mocskot ki kell öblítsem az agyamból. Mindenesetre követtem az egyik mai kommentelő példáját, és én is jelentettem. Legalább korhatáros videó legyen már! Ha már a gyökértube mindenbe beleugat, meg mindenféle érdekes videót letilt jogsértés címszó alatt, legalább azt ne engedje, hogy 5-9 éves gyerekek csak úgy megnézhessék! Ha egy 27 éves felnőtt férfinak elvette az étvágyát, akkor egy gyerekkel mit tesz?

Száz szónak is egy a vége: Menjenek a jó anyjukba! Oké... Értem én, hogy nem jutott nekik barátnő, de azért ennyire nyíltan ne hirdessék már, könyörgöm! Egyszerűen még most is émelyeg a gyomrom: nem tudok ételre gondolni.

Ha én egy isten lennék, akinek a hívei ilyen címeres ökörséget követnek el a nevében, helyben manifesztálódnék, és addig rúgnám a seggüket, amíg össze nem szarják magukat!

Pokol a kurva anyád, az! Faszom...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat