Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Itt a tavasz első napja! :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Itt a tavasz első napja! :)))

2017-03-01

Ó, jeee! :))) Kíváncsi vagyok, mit tartogat számomra ez a tavasz. Idén eldöntöttem, megcsinálom a nagyböjtöt. :))) Mától egy hónapig nincsen húsfogyasztás. :))) Legalább is ami engem illet. Nem iszom kólát, sem más ilyen műcuccot. Meki, búrgerfing, káefcé, nyista. Nem azért teszem ezt, mert kereszténység. Azért, hogy kitisztuljak. Elegem van, hogy nem érzem magam jól a bőrömben.

Tudom-tudom ez unalmas. De ennek a keresztényes blog szerkesztőségének elszállt a kakukk. (A polkorrketség jegyében: Igen VANNAK bölcs meglátásaik is. Olyan is, ami mindenkinek megszívlelendőek. De ez...)

http://keresztenycsalad.blog.hu/2016/11/21/miert_rossz_otlet

... nem kereszténnyel randizni. Természetesen szigorúan az elfogadás, a szeretet, és a tolerancia nevében. De ezt már tegnapelőtt kifejtettem. :((( Eljutottam oda, hogy mindenki abban hisz, amiben akar. Nem szólok bele. Nem akarok senkit sem bántani, ha nem ártott nekem. Mert miért tenném. De! Ha keresztény lányt eltiltanak tőlem, csak azért mert nem ezt a hitet hiszem, olyan verést rendezek (ha kell a teljes gyülekezet kap a képére), hogy hetekig azt hallucinálják. Bullshit az egész...

Amúgy? Ha minden igaz, ma vagy holnap megyek röntgenre. Remélem, ki tudnak valamit silabizálni a doktorok... Szedem a Mydeton-t, meg az Aflamint. Úgy néz ki, lassan de biztosan gyógyulok megfele. Legalább is szeretnék már végre felépülni. Jön a tavasz, és itt lesz az ideje mozogni. :))) Legalább is lightosan. :))) Terv: Lefogyni májusig. Remélem, sikerül. :)))

Két nap, és Újrablog napja. :))) Immár a harmadik éve osztom az eszet a TC keretein belül rendszertelen rendszerességgel.

UPDATE: NEEEEEEEHHHHHEEEEEEMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jó anyád lesz a barátom!!!! Hintőporral, szárazon, a fenyves erdő aljában, hétfőn tizenegy órakor, május tizenötödik napján! Basszus... Először pokol, utána vallási cenzus. Most meg legyek jehova barátja. AAANYÁDAT!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat