Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Újságok & álmok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Újságok & álmok

2017-03-11

Na. Holnapután megyek be dolgozni. De remélem nem sokáig, mert kilátásban van egy másik munkahely. Remélem, hogy át tudok nyergelni. :))) Nem tudom, hogy hogy leszek képes akkor a tankfolyást megcsinálni. De - feltéve, hogy bizalmat szavaznak nekem ÉS beválok - nem is érdekel. Ha igaz, amit mondtak, bőségesen meglesz a hatszámjegy. :))) Úgyhogy szorítok. :))) Szorítsatok! :)))

A lumbágóm (mert lumbágóm van) nem nagyon akar enyhülni. Van,. hogy nagyon jó, van hogy nagyon rossz. Tegnap injekció után pl. alig tudtam Vándortársamékhoz elvánszorogni. Az egész lábam görcsösen fájt.

A másik. Napok óta fura álmaim vannak. Mindig valami érdekes.
Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy estére jár az idő, és én kinn beszélgettem Örménytesóval telefonon. Aztán egyszer csak helikopterek zúgása hallatszott, és kiderült, hogy katonai Mi-24-esek érkeztek. Az egyik a házunk fölött megfordult és kilőtte a rakétáit. A rakéták - nem tudom, hogyan - "vakrakéták voltak". Nem robbantak akkorákat, mint az igaziak. Azt is tudtam, hogy ez mindössze hadgyakorlat, de valahogy úgy éreztem, hogy éppen megszállnak minket. Hamarosan megjelent egy Mi-8 is, amiből a közeli uszoda (a valóságban nem létező) épületének a tetejére települtek ki katonák kötelek segítségével. Valahonnan előkerült négy hordozható föld-levegő rakétaállás, és a(z amúgy nem létező) kockaépület négy sarkára telepítették. Kiderült, hogy kolléganőm fia is a katonák között van, és tényleg csak hadgyakorlat. A gyerek a valóságban tényleg katonának készül... :D

Volt egy másik álmom is valamelyik reggel. Azt álmodtam, hogy kocsiba ülök, és elhajtok relatíve messze egy tóhoz, ami inkább hasonlított egy "bayou"-ra, mint magyar horgásztóra. Annyi különbséggel, hogy kifejezetten magyar ártéri erdő övezte. De amúgy tiszta hínár volt, meg mindenféle vízinövény. Emlékszem, hogy az öreg Opelünkkel vontattam egy ilyen mocsárjárót is. Amit aztán telepakoltam horgászbotokkal, hűtőládákkal, volt nálam egy sörétes puska is. Vízre eresztettem a mocsárjárót, és elindultam horgászni. :))) És ez a zene szólt a rádiómból: https://www.youtube.com/watch?v=7Z12Cw87Amg

"John Fogerty: The Old Man down the road

He take a thunder from the mountain
He take a lightning from the sky
He bring a strong man to his begging knee
He make a young girl's mama cry

You got to hidey-hide
You got to jump and run
You got to hidey-hidey-hide
The old man is down the road

He got the voices speak in riddles
He got the eye as black as coal
He got a suitcase covered with rattlesnake hide
And he stands right in the road

You got to hidey-hide
You got to jump up, run away
You got to hidey-hidey-hide
The old man is down the road

He make the river call your lover
He make the barking of the hound
Put a shadow 'cross the window
When the old man comes around

You got to hidey-hide
You got to jump and run again
You got to hidey-hidey-hide
The old man is down the road
The old man is down the road

Ah, you got to, you got to, you got to hidey-hidey-hide"

Holnap ha minden igaz, nagymamámhoz megyek, és utána egyik nagyon jó barátom (tavaly tavasszal Nagyfiú néven hivatkoztam rá) átjön, hogy összeszereljük a testületileg neki vett helikoptermakettet, és ki is fessük. :)))

Úgyhogy ez a felállás. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat