Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Csak nem vagyok jobban...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Csak nem vagyok jobban...

2017-03-20

Ugyanúgy fáj a lábom. Visszamegyek a dokihoz, majd utána a régi természetgyógyász mesteremhez. Ezen a héten BIZTOS hogy nem megyek sehova máshova. Nagy faszt! Majd a többiek megoldják. Ha panaszkodni van erejük, meg mószerolni, meg hasonlók, akkor csinálják meg a hetet!

Bunkó vagyok, tudom. De én már rég leszarom. A magamét megtettem. Ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében, de ha tudnék sem akarok. Az egyik panaszkodó egész nap dirigál meg autókázik. A másik egész nap a gép előtt ücsörög. Én négy társammal becsülettel dolgozom.

Arról sem tehetek, hogy ilyen fiatalon tönkrementem. Ezért ha valaki elítél, azt magasról leszarom. Az ilyennek UGYANEZT a fájdalmat, UGYANILYEN orvosi hozzáállással.

Hogy lógok, azt is kikérem magamnak. Nem is tudom, hogy ki volt az, aki állhatatosan, két hétig cipelte a húsz kilókat a hátán... Ráadásul úgy hogy semmi segítsége nem volt. Mindezt a tűző napon.

Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok. Mert nem. Hibákat is vétettem, nem is egyszer, nem is kétszer. De azt a fajta hozzáállásomat nem látja senki sem, hogy LEGALÁBB TÖREKSZEM arra, hogy minél kevesebb hibával, tévesztéssel dolgozzak. És igen, nem egyszer kiálltam a kollégáim mellett. Ezt elkönyvelték vajon az érintettek?

Hogy valami pozitív is legyen (mármint betegségek diagnózisán kívül XDDD), van időm filmezni. Megnéztem a Kémek hídját (egy év után végre volt rá időm... XD). Megnéztem a Fahrenheit 911-et, a Kóla puska sültkrumplit, a Hű de nagy!-ot, és pár régi UFO-s dokumentumfilmet. Meg néztem MESÉT (a régi szép idők emlékére). Meg rajzoltam pár dolgot. Mindezt ágyban, párnák közt... XDDD

Fogyókúra haladozik, le fogok fogyni. :))) Már jobban érzem magam egyébként. Naponta megiszom vagy 3-4 liter vizet, és jóval kevesebbet eszem. Húst pedig alig. Csak az íze miatt. :))) És meg is van az eredménye: három hónap alatt kilenc kiló! Na, nem az "új év új én"-című faszság jegyében, hanem csak úgy. Mert nagyon nem szeretem ezt a testet (legalább is ami a külcsínt illeti - a belbecs lekopogom a gerincemet leszámítva rendben van. :))) ). És szeretnék egy kicsit szerethetőbbet. De legalább, hogy ne akarjam a tükröt lehányni, valahányszor belenézek (és nem, nem a lelkiismeret-furdalás okán... XDDD).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat