Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Történések elsején...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Történések elsején...

2017-07-01

Gondolkoztam, hogy pirossal írok-e, de aztán rájöttem, hogy ma nem csak durrogni akarok.

Tegnap régi kollégám nyugdíjas búcsúztatóján voltam. :))) Folyt a sör, mint a Duna, ennyit én még életemben nem röhögtem, mint tegnap. Megígértem, öreg kollégámnak, hogy megpróbálom bevinni a céghez a fiát, ahová én átmentem. Ráfér a srácra. :))) Remélem, hogy tudok segíteni, és a srác be fog tudni illeszkedni. :)))

Hétfőn házivizsga, sokat nem tanultam még ma. Maximálisan nincs motivációm. Cserébe este teszek egy kis sétát a végtelen úton, de ezúttal konkrét terveim is vannak. Mivel titkos a projekt, ezért maradjunk abban, hogy ha pár hónap múlva médiavisszhangot kap egy új "creepy" YouTube-csatorna, akkor az én vagyok! Ha a hangom nem hallják meg, legalább a szemeimmel lássák, hogy mi folyik itt kívül, mi folyik itt belül.

És amin rettenetesen felháborodtam, az az, hogy az egyik hülye kurva (nem tudok rá mást mondani) elkezdett a kerületi fórumban ötletelni, hogy a kedvenc tavacskám környékére kéne egy vizes játszótér! A kedvenc tavacskám környékére, ami természetvédelmi terület!!!! Egyszerűen gyűlölöm a kibaszott idióta földijeimet, akik képtelenek legalább annyit megtenni, hogy gondolkoznak, mielőtt a hírhedten természetgyűlölő polgármesterünknek bedobna egy ilyen agyarogyott ötletet. Én visszafogtam magam. NAGYON-NAGYON. Kedvem lett volna beígérni nekik egy-egy házfelgyújtást, vagy családlemészárlást, vagy bármit. Bármit hogy meghallják a hangomat! Hogy ne lesöpörjön, hanem legalább végighallgassa, amit mondani akarok ostoba fejének - a természet nevében, és védelmében.
De ehelyett mit tettem? Írtam egy hosszú kommentet arról, hogy miért NE jusson ilyen baromság az eszébe. Tisztelettel megkértem őket (a hülye kurvát és táborát), hogy gondolkozzanak. Tisztelettel megkértem őket, hogy ne akarják háborgatni a tavat. Mondtam, hogy egyik-másik élőlény eszmei értéke, akár 50.000 forint is lehet. Szépen megkomponáltam az írásomat. Nem azért, mert csicska vagyok. Azért, mert mások egyből támadtak nekik (sajnos tök jogosan). És azt szerettem volna, hogy ne támadásként éljék meg a véleményemet. Erre mit kapok? El sem olvasta senki sem. Írtam, hogy érdekel a véleményük. Persze semmi reakció. Hát hogy a híg picsába lehet ezekkel szót érteni, ha fülük süket a szélsusogásra, az orkán meg letépi a fülüket? Lehet, hogy le kellett volna kurvázni őket? Vagy beígérni a gyújtogatást, gyermekgyilkosságot? Lehet hogy akkor észbe kaptak volna? Lehet, hogy jobb lenne személyesen betalálni őket, és leüvölteni a fejüket? Vagy legalább egy köves üzenetet bebaszni az ablakukon? Tudom... Nem szabad indulatból, érzelemből cselekednem. De könyörgöm! Ha valaki olvassa ezt a bejegyzést, írja már meg, hogy hogyan tudom legalább AZT elérni, hogy ezek között a fogyatékosok között, és köztem (a mérsékelten "pszichopata" között) legalább a PÁRBESZÉD megvalósuljon! Rajtam nem múlik. Tudok még azokkal is tisztelettel beszélni, akiket amúgy rühellek. Anélkül, hogy bántsam őket. Az én oldalamról a párbeszéd adott. Túl sok forog kockán, hogy hülyeségeket beszéljek...

Hajjj... Itthon van honvágyam. Fáradt vagyok. Nem igazán akarok ilyen világban élni. Egyre komolyabban foglalkoztat az öngyilkosság gondolata...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat