Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Újabb évforduló...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Újabb évforduló...

2017-07-02

...amiről akár el is felejtkezhetnék. Ma van tíz éve, hogy először jártam Agárdon. Emlékszem a reggeli kapkolódásra, hogy majdnem délután volt, mire odaértünk. Remek időnk volt. Két-három napig nyomattuk a kertet valamilyen takarosabb formára. És igen: Akkoriban nem szerettem még strandra járni. XDDD Gátlásos gyerek lévén... Még az lenne a király, ha azt a kis nyaralót meg tudnám venni. De... Igazából nem. Másoké, akik szeretnek odajárni. És nem lenne jogom elvenni tőlük. Oké, hogy emlékek, oké, hogy ez-az, de mégis: Ez már rég nem az enyém.

Hét évvel ezelőtt volt ott egy pocsék nyaram. Azt követően, ősszel jártam ott utoljára egészen tavalyig bezárólag. Egyszerre voltam NAGYON boldog és NAGYON bánatos. De a seb begyógyult, és most már sokkal jobban érzem magam. Kíváncsi vagyok, hogy magányomban lesznek-e a föld alatt emlékbetöréseim. Persze: Ez azért kicsit más munkakör, mint mondjuk 2014-ben. Ott el tudtam intézni, hogy pl. január 14-én ne menjek dolgozni. Itt nem feltétlenül. Kíváncsi leszek, hogy fogok beválni, és hogy fogom kipihenni magam. :D Kemény lesz, de nem lehetetlen...

A másik, tegnap elmentem a végtelen útra - filmezni. Már csak egy adatkábel kell. A többit meg meglátjátok. Vagy nem.

És! El ne feledjem! Érkeztek reakciók a tegnapi írásomhoz. :))) Mindössze ketten vették a fáradtságot, hogy reagáljanak rá bármit is érdemben. Két fontos ember. Egy civil, és egy képviselő. Már így is sokat mondtam, úgyhogy leállok. Azért jó érezni, hogy van némi támogatottságom. És nem. Nem vagyok hajlandó leállni. Blogon vagyok, tehát kimondhatom: Ha harc kell ezeknek a redves kurváknak, meg hímribancoknak, akkor meglesz. Ha kell, ütök-verek. Ha kell, szétbaszom az életüket! Vegyék végre észre, hogy mi a helyzet! Ha nem tetszik nekik a zöld, akkor takarodjanak el a faszba New Yorkba, Chicagoba, Pekingbe, vagy ahová akarnak. De ez a terület ez azoké, akik szeretnek zöld réteken, erdőkben járni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat