Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Házivizsga & bánathozó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Házivizsga & bánathozó

2017-07-03

Házivizsga: Pipa. :))) Mehetek KTI-vizsgára jövő héten. :))) Holnap-holnapután konzultáció, aztán hétfőig pihiszuszi. :)))

Bánathozót és varangyivadékot sikerült testközelből megtapasztalnom. Rohadék mindkettő. Életemben először láttam nappali fényben a püffedéket. Én sem vagyok helyes srác. Oké. De ez a valami... Ennek határozottan jól állt a távolság. Az egész pofája merő ragya, háta pattanásos és görbe, ráadásul kövérebb nálam. Nem tudom erről sem azt elképzelni, hogy intelligens, sem azt hogy jó az ágyban. Ez a valami... Valami elképesztő. Negatív szuperlatívuszokban, persze.

Mindenesetre, miután feltűnően elbámult mellettem, tüntetően hátat fordítottam nekik. Zsiráffal, és Zsiráfnével voltam az egyik plázában, ami közel van egy másik, egy régebbi plázához, meg egy bútoráruházhoz... Bánathozó nem is köszönt, de nem vártam mást tőle. Továbbra is azt mondom hogy a kurva anyjukat. Neki is. Családjának is. Mindegyikőjüknek. Továbbra is mondom, hogy se többet, sem kevesebbet nem kívánok nekik, mint amit velem szemben megengedtek maguknak. Mert én képes vagyok fejlődni. Ők NEM (de ez nem újság).

Ahhoz képest, hogy rááldoztam életem legszebb éveit, gyönyörűbb, kedvesebb, értelmesebb lányok szerelmét, és beáldoztam érte eredeti céljaim egy jelentős részét, ahhoz képest elég rosszul esik ez a fajta viselkedés. És emlékezzünk! Mit mondott az a KIBASZOTT róka a KIBASZOTT kishercegnek? Örökre felelős vagy azért, akit megszelídítettél (mert persze ezt a szart hallgattam évekig). Értem én, hogy voltak/vannak súlyos hibáim. Volt hogy én is inkorrekt voltam vele, nem is egyszer. Rendben (azaz hogy a frászkarikát van rendben!). De azért ne tartsunk már ott, hogy MINDEN szar, amit a nyakába kapott, csak az "én érdemem". IGEN. A szar rám eső részét felvállalom. VISZONT! Voltak ott azért más faktorok, amire Feketeszárnyú barátom rávilágított. Leginkább is a családjával kapcsolatosan. És noha nem vettem észre, hogy mikor, és mennyit ártottam Neki, a problémájának egy része voltam csak. Oké. A problémájának rám eső részére "ügyesen és okosan" megszületett a megoldás. De vajon mikor veszi át a helyemet egy újabb, nagyobb, keményebb, súlyosabb probléma? Lényegében az a benyomásom, hogy ugyanott van, ahol a part szakad. És futja végtelen köreit mindörökkön örökké. Persze ezzel egyidőben menekül minden probléma, és kihívás elől (amiben a legszebb: anno engem vádolt meg ugyanezekkel - csak mert nem voltam hajlandó egyetemre menni az Ő akaratuk szerint. Még csak nem is a saját döntésem lett volna). És elvárná, hogy én érezzem magam szarul miatta (úgy vélem, most jókat röhögnek a markukba - HA ÍGY VAN, ez legyen az életük utolsó öröme). Mert annak az álszent szemét népségnek egyszerűbb volt ENGEM bűnbaknak kikiáltani, mint elgondolkodni: hogyan tehetnék jobbá az elbaszott életüket. És ne NEKEM akarjon bánathozó "jótanácsokat adni", hogy hogyan ne legyek önpusztító. Inkább a saját életével, és a saját hibáival törődjön, ha már képtelen volt megbeszélni velem felnőtt emberek módjára a problémákat! Bassza meg!

Bánathozó anyja, akit ezentúl csak "mártírkának" fogok hívni, pontosan tudja, milyen az, amikor egy anyós telegecizi a levest. Volt alkalma megtapasztalni. Erre mit művel? Ugyanezt, csak pepitában. Már nagyon szeretném, ha ebben a formában eltűnnének az életemből örökre.

És hogy mit tanácsolok bárkinek? Ha egy kapcsolat lezárása hazugságokból, és megtévesztésekből épült fel, tartsátok élesen a kardot, és szárazon a puskaport. Mert szükség lesz rá. Főleg, ha egy bizonyos varangyivadék "ki akarja tépni a szíveteket" (XDDD Plusz poén: ez egy intelligens embernek van beállítva. Ilyen formában mondjuk kiskisasszony bukta azt, hogy elhiggyem neki, főleg, hogy anno én voltam mindenféle huligánnak, meg agresszívnek beállítva). Ennek a lehetőségnek az abszurditásáról az "Oltás, mert megérdemlitek" című bejegyzésemben bővebben olvashattok.

UPDATE 2017.07.07.: Fogalmazási hibák javítva, kimaradt gondolatok pótlólag bevezetve
UPDATE 2017.0711.: Pár dologgal kiegészítettem a bejegyzést, és persze kék színnel lett jelölve.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat