Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nagyvizsga: Pipa

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nagyvizsga: Pipa

2017-07-11

Tegnap levizsgáztam. Már hivatalosan is az vagyok, aki vagyok. :))) Kis lépés a Ral OFF-nak, de nagy lépés a... A... Szóval a... Na mindegy. Lényeg, hogy úgy érzem, léptem egyet előre (fel a WC-tetőre XDDD).

Nem volt könnyű. Vért izzadtunk mindhárman. Olyanokat nem tudtunk, hogy a vizsgabiztos majdnem hazáig baszta a seggünket. De csak kipréselte belőlünk a helyes választ. :))) Rendes volt. A pocsék módon bunkó stílusa ellenére is.

Mindenesetre megleptem magam egy Sabine Wren-figurával. A kiscsajhoz tartozik két pisztoly, egy mandalóri sisak, meg egy kifeszíthető kötélcucc. :D Már régóta vágytam erre a figurára.

Hűtőben ott hűl két doboz Hell Focus. :))) Holnapra kéne valami ételt is főzzek. :))) Szerintem lencsés rizst készítek. :))) (Bameg! Nem elfelejtettem olívabogyót venni?!)

Más. Van egy eléggé rossz tulajdonságom (jó, több is, de ez súlyosabb a többinél). Igen. Le kellene arról szokjak, hogy instant szerelembe esek, ráadásul olyanba, akinek több éves párkapcsolata van. :D Hiába: A lány szép is, kedves is, intelligens is, visszafogott is. :))) Kicsit irigylem a párját. Remélem, akad számomra Hozzá hasonló. :)))

Azt sajnálom, hogy régebben annyira elvoltam a saját kis világomban, hogy nem mentem időben ismerkedni. De hogy is mentem volna? Akkor még volt valakim. És itt már nem a személyén van a hangsúly, hanem azon, hogy volt egy jobbik részem... (A többit a "Házivizsga & bánathozó" című bejegyzésemben találjátok, ami igencsak összefügg ezzel.)

Na jó. Leálltam. :))) Holnap reggel hatkor belekerülök a mély vízbe. Csak remélni merem, hogy minden rendben fog menni. Jelen pillanatban nem teljesen érzem magam késznek a feladatra. Örültem volna, ha holnap még nem kellett volna mennem... De hééé! Péntektől szabad vagyok! Ráadásul hétfőn is csak estére megyek. Akkor meg?! :D (Ral OFF-ka megkapta a beosztást, és úgy érzi magát, mint amikor az előző munkahelyén megkapta az első beosztását... XDDD Sosem gondoltam volna, hogy valaha még fogok menni hétvégente dolgozni, és jobban megfizetnek érte. A hétvégi munkának NAGYON nem örülök. Vigasztal, hogy legalább nincs téli hatórás munkaidő, ami azt vonná maga után, hogy nem lenne egy szabad napom a hétfő kivételével, és persze kifizetik. Becsülettel).

Hogy mi lesz ezek után? :))) Kondizás. Újfent. :))) Szeretnék adni magamnak még egy esélyt, bár igazából MAJDNEM teljesen hozzászoktam a gondolathoz, hogy nem lesz senkim. Aki nekem való lenne, az mind foglalt. Mi több, egyiknek-másiknak már férje, gyereke is van. A többi? Elöljáróban: IGEN, egyáltalán NEM vagyok tökéletes. Több okból sem. A vizsga különösen rávilágított erre. De a többi lányban nem látok olyan potenciált, ami ideális feleségjelöltté tenné őket. És itt egyáltalán nem a háziasság kérdése a fő: Magam is főzök, mosok, takarítok, vasalok - nem vagyok megijedve semmitől. Itt a súlyos probléma azzal van, hogy 1. sok lány képtelen másokkal együtt élni; 2. Elvárná, hogy középosztálybeli életkörülményeket, életszínvonalat teremtsek őkelmének, úgy hogy ő majd szépen otthon marad - csak mert a "férfi dolga előteremteni a pénzt". És még a világ a hímsoviniszta, amikor ezek a gyökerek önként hajtják igába a fejüket. Na mindegy. A lényeg, hogy én egy jobbik részt keresek magam mellé. Aki motivál arra, hogy jobb legyek. Aki kihozza belőlem a jó tulajdonságaimat. Aki támaszom, ha úgy adódik. Nem egy ballaszt, aki lényegében CSAK VAN (oké, hogy a házimunka az iszonyatosan nehéz dolog. Főleg a főzés része - külön logisztikázást kíván. Ezért sajátítottam el a házimunkákat, mint olyanokat), és a motivációja abban ki is merül: "Jaaaaaaj, nehogy elveszítsd a munkád, mert akkor éhen döglünk én is, te is!" Erre így, ilyen formában szükségem nincsen. Nem kárhoztathatom magam arra, hogy legyen mellettem még egy élőlény, csak hogy ne legyek magányos. Ha egy ilyen kapcsolatot akarok, akkor kutyát, macskát, halat, hüllőt, madarat tartok, és szeretetet tőlük is kapok. A testiséget meg majd megadják a hivatásos elvtársnők. Nem. Nekem társ kell, olyan társ, aki elfogad annak, aki vagyok, aki segít lecsiszolni az éleimet, és mellettem lesz élete végéig. Hé! Ez csak nem olyan nagy kérés...!

Jövő héten lényegében végig dolgozom. Kelni - hálégnek - csak két-három nap kelek korán, és ez jó. :))) Na, majd jelentkezem még. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat