Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Indiai kaja & nincs mit mondjak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Indiai kaja & nincs mit mondjak

2017-08-19

Nnna... Ha már ilyen ügyesen kifogtam a holnapi nap nappalt, úgy döntöttem, készítek valami indiai jellegű cuccot. :))) Vettem ma vörös, és sima lencsét. Felét-felét elkezdtem vajjal megfőzni vízben. Amikor ezzel megvoltam, készítettem egy egyszerű indiai jellegű alapot. Vajon megpirítottam némi mustármagot, és római köményt. Került bele reszelt hagyma, reszelt fokhagyma, paradicsom, kis gyömbérpor, tikka masala, curry, cayenne chili, kurkuma, meg egy kis fahéj/szegfűszeg. Ebbe belement a lencse. Jóóóól összefőztem őket, majd hagytam külön. Rizst főztem, majd egybebasztam az egész cuccot, és kicsit összerottyantottam a két komponenst. Az eredmény? Holnapi ebéd, holnapután vacsora, ha pedig marad, akkor kell pár szép kaliforniai paprika. Belekanalazom a maradékot, aztán megy bele a sütőbe. osztán akkor ágyesz-bugyesz. Nem olyan, mint az eredeti. Sajnos olyat nem tudok. Amióta a Norvégokkal elvoltam a Tandooriban (Harminckettesek terének környéke, ha valakit érdekel. Kedvező árak, remek kiszolgálás, hattalmas hangulat! Kell ennél több? :))) ), rájöttem, nem tudok indiai ételt főzni. :D Azért megpróbáltam...

A másik? Nincs mit mondjak. Úgy általában az emberekkel kapcsolatban nem. Inkább gitározok, és megpróbálom tűrhető gitárossá kinőni magam. Nem lehet belőle megélni? Na, majd én megmutatom.

Ja! Csak szólok, hogy szépen lassan elkezdek leállni a húsevésről. Aki még egyszer azt mondja: KELL a hús, a fejenrúgom. Nem vagyok hajlandó több növekedési hormont bezabálni. Így sem férek bele a kedvenc ruháimba normálisan. Elegem van a súlyfölöslegemből. Hogy úgy nézek ki, mint egy teleszart kezeslábas. Abból, hogy ha malkavita lennék, a törött tükörnek nem csak átvitt, hanem szó szoros értelmében vett jelentése lenne. Hiába szépek a szemeim, ha nem tudnak megkívánni. Váááh... Elegem van.

A másik fele. Ismét megyek Agárdra. Lehet hogy még szeptemberben. Legalább is eltöltenék ott pár napot. Különben is: Kell anyag a NULLANDVOID-ra. Még ki kell menjek a kedvenc mocsaramba is. :)))

Nagyjából ennyi. Vagy megnézem a Részeges Karatemestert, vagy nem. Vagy elalszom hamar, vagy nem. :))) De szerintem inkább igyekszem aludni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat