Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2017-08-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2017-08-25

Kedves Hibernációból ébredő Tevenapló!

Vége a nyaralásnak, ma péntek, hétfőtől munkanap..., kivéve ha megnyerem a teli találatot a hétvégén a lottón. Erről jut eszembe venni is kell lottót:)
Nyaralásról: Az egy hét nyaralás alatt kiolvastam pár könyvet. Egy könyvet vittem a kedvenc írónőmtől, nagyon jó könyv volt. A többit a nyaraló könyvtárából kölcsönöztem, nem volt nagy választék: mesekönyv, házi kedvencekről szóló, horgászatról:) és VH történek. Ez utóbbit választottam, azt gondoltam nem kedvelem, de belejöttem, furcsa párhuzamot sikerült levonnom az emberi gyarlóságokról a mai korral összevetve, nem változik az ember előnyére sajnos... Az idő jó volt, bár az éjszakák kissé hűvösek, jó volt látni a sok felhőtlen embert, mindenki kedves volt és stresszmentesnek tűnt, ami a hétköznapokban ritka.
Most sült paradicsomot és paprikát, tököt eszem, nem sokat, mert mióta itthon vagyok 4 napja felszedtem vagy két kg-ot, amit nyaralás alatt leadtam a sok sétával és mozgással. Leginkább a ping-pong és a szép táj hiányzik, no meg a nagy konyha...
Hajrá Ditte, ott nem ettél ilyen ízletes sült zöldségeket, amit itthon tudsz ám!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat