Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Lounge & "Szabadség"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Lounge & "Szabadség"

2017-09-07

Megint ráleltem egy régi kedvencemre.

https://www.youtube.com/watch?v=ODKQui_wHvI

Nem tudom, miért, de nagyon megkedveltem, amikor először hallottam. :))) Aranyos, kedves... A többit gondoljátok hozzá.

Tegnapról csak azt bánom, hogy nem voltam kalandosabb kedvemben. Találtam egy tök új buszt. Mármint járatot. Onnan indul a vasút mellől. :))) Gondolkoztam, hogy megyek vele egy kört, mert az acélbetétes sikeresen feltörte a lábomat. :))) Lassan olyan sarkantyúm fog nőni, mint a kakasnak... XDDD De a buszra visszatérve: Sajnos nem mentem vele egy kört. Pedig szerintem nem lett volna hülyeség. Különben is szeretném a Végtelen Út utcáit felfedezni. Biztosan jó, ha megismerem a környéket. Elvégre is - szeretnék ott lakni a környéken. Az évek múlásával a Szomszéd kerület (nevezzük Tündérkerteknek) szépen lassan az otthonommá vált. A mi környékünk szépen lassan, de biztosan az újgazdagok martalékává lesz. És az kevés hogy én ezt nem akarom. Hiába "keselyűzök" (megsemmisítem de legalább is olvashatatlanná teszem az ingatlanos hirdetéseket), ha csak nekem bassza a csőrömet, akkor az úgy kampó. Tudom, kicsit rámenősebbnek kellene lennem. De elegem van. Szeretnék megállapodni valahol. És erre a Tündérkertek tűnnek a legalkalmasabbnak. Jelen pillanatban. Hogy sikerül-e, azt nem tudom. Szeretnék minél előbb beköltözni oda. Egy jóféle kis szocreál parasztházba... De sajnos ez egyelőre csak álom.

Ma fogok beszélni a főnökkel, hogy hogy kérek szabit. Kiderült, hogy van még tizenegy napom, amit el kell "szabadoljak" idehaza. :D Októberre is , és novemberre is. :D Tööööök jó lesz. :))) És ma picsakönnyű terepen leszek. :D És nagyon fogok örülni. :))) Remélem tudok majd aludni. Mert elegem van az állandó ébrenlétből. Azon agyalok, hogy energiaitalt nem is nagyon viszek. És nem alszom délután. :)))

Ja! Amúgy éppen hummuszos pirítóst majszolok, és azon agyalok, hogy el kellene kezdeni paprikás krumplit főzni. :D Hiába a vegetarianizmus, a többiek nem hajlandóak feladni a húsfogyasztást. Mindegy. Lesz ami lesz, főzök nekik egyet. És kapják be a faszomat. :D

Vasárnapi programom lesz a chana masala főzés Zsiráféknak. Ezúttal állítólag tíz emberre fogok főzni. :D Aki nem eszik, az bekaphassa a dákeszomat. :D (Fú, de nagyon perverz és bunkó vagyok, pfujjj!) Mert állítólag lesz olyan, aki nem hajlandó enni a főztömből. Mert sznobok, mert csicskák, mert agyhúgykövük van. Bááááááhhhhhhh... Idióták! Az egyik ilyen idióta különösen irritáló. Ja! Zsiráfné nagymamájáéknál lesz az összejövetel. Odajár egy eléggé bunkó tag. Kissé bánathozó bátyjára hajaz a tag stílusban. A hideg ráz tőle. Mindig bele kell okoskodjon mindenbe, mindenbe bele kell ugatnia, mindenhez megjegyzést kell tennie. Tegnap is. Zsiráffal, és Zsiráfnéval ültünk a teraszon, erre jön ki vádlón, hogy össze van hugyozva a WC környéke. És hogy ne tegyünk semmit sem a WC mellé... Ezt az embert, ha sokat pofázik, felrúgom. Vendégjog ide vagy oda, azért én nem vagyok japán. Velem nem lehet mindent megcsinálni. Gondoltam szólok. És a hasonlóság? Komolyan! Majdnem ugyanaz a pofa. Hanghordozás, vigyor, szemétség. Legközelebb elküldöm a kurva anyjába. Sajnos volt időm eleget tapasztalni bánathozó bátyjától, a fapinától. Ezt még egyszer senki nem kapja meg. Kész. Ha meg a hátam mögött kezd el gecizni, akkor fájni fog a kis fejecskéje. Mert bucira verem.

Na mindegy. :))) Igyekszem ezt a napot túlélni. :))) Szerintem több, mint valószínű, hogy sikerülni fog. :D

Érdekes, hogy egyre többet írok retrográd. Na, nem mintha baj lenne, csak érdekes. :))) Kíváncsi lennék, miket írtam volna ezelőtt négy, öt, hat, hét évvel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat