Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Gyűjtöm az erőt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Gyűjtöm az erőt

2017-09-29

...felkerekedni és elmenni valamerre. Valamerre messzebbre. Ismét el akarok menni a Tündérkertek irányába. Szívem szerint felfedezném a szántóföldek vidékét. Mondjuk kissé messze van ahhoz, hogy csak úgy meginduljak.

Persze sikerült megfáznom. Ma előzékenyen ruhástul aludtam. :D Nem volt kedvem még jobban megfázni. Így is a fél fülem be van dugulva. Meg bizsereg a fejem. XD

Tegnap összefutottam Örménytesóval, és Ladislas-szal. Ladislast nem olyan régen ismertem meg, jó srác. Iszogattunk kicsit az Ördögsarokban. :))) Meg Ladislas elhívta egy női haverját. :))) Jó volt.

Meg tegnap az Árkádban egy féltékeny exnő kurva nagy balhét vert. XDXDXD

UPDATE: Megint sétáltam egy nagyot. Elindultam kifelé a fővárosból. Annyit segítek, hogy azon az úton mindösszesen egy busz jár, és az kimegy a közigazgatási határon túlra. Sajnos nem tudtam elmenni végig a határig. Kezdem a helyet NAGYON megkedvelni. Soha nem is tudtam, hogy van Budapestnek vidéki része. :))) Legközelebb megfogom, és a telefont "Ne Zavarj!"-ra állítom. Nem leszek elérhető. Senkinek. És megnézem, hogy mi van a síneken túl. Messzire el fogok menni. :)))
A területet pedig fel fogom deríteni. :))) Egészen békésnek tűnik. Aztán? Lehet hogy találok ott valamit, ami miatt végleg ott is maradok... :)))

Ja! És most megléptem egy dolgot. Valamit, amit már három éve meg szerettem volna lépni. Elvileg titkos és tiltott a módszer, de én most szembementem mindennel. Elegem lett a meddő várakozásból. Abból hogy szépen lassan elrothadok elevenen. A helyére állítottam az utolsó dominót is... Már csak meg kell löknöm. Illetve... Meglöktem. Bocsi!

Úgyhogy nincs más hátra, mint várni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat