Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2017-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2017-10-06

Kedves Napló!
Ma okt.06., gyorsan szalad az idő. Pillanatnyilag esik az eső. Ma péntek, délig leszek a cégnél, majd délután nem kell bemennem dolgozni, mert a főnök vadászni lesz. De a délutáni forgatókönyv is itt a fejemben, nem lesz szabadidő az biztos, csak megcsináljam, amit terveztem. Már az egész hétvégét is beterveztem, csak ügyesen Ditte.
Mi is történt velem a héten. Hú-hu, kaptam meleget és hideget is egyaránt, de sajnos ez így van, ha valami nagyon klassz, az mást bántja, csúnya dolognak tartom, de ez így volt a héten is. Nem akarok rosszindulatú lenni, de remélem az irigysége másnak saját rovására megy, mindegy nekem nem kell foglalkoznom vele, egy rosszakaróval több, de nem rajtam múlott... Álszent dolgok ezek, mint az egész cég...
Barbom új munkahelyén jól érzi magát, remélem kitartó is lesz. A héten szerezte meg a közbeszerzési referens képesítését, büszke vagyok rá, bár már én is fújom a Kbtv., gondoltam is rá, hogy nekem is el kellene végeznem, de csak pénzkidobás lenne talán, vagy mégsem, még nem tudom. Tanulni kellene nekem is..., de most más a feladat Ditte tudod!! Hajrá Tedd a dolgod!! Pusszi Tőlem Nekem:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat