Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Sok inkompetens ökörmarha...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Sok inkompetens ökörmarha...

2017-11-14

...fogyatékos, háborodott Ral OFFkával az élen! A faszom tele van a mai szolgálattal. De eszméletlenül. CSURIG. Alig várom, hogy végre jöjjön a hat óra, aztán mehessek a híg picsába. Ilyen szar szolgálatom azelőtt sem volt, hogy megírtam volna a "Lebuktatom magam :D" című bejegyzésemet. Gyűlölöm ezt a szar állomást. A kilencmilliárd kibaszott hibalehetőségével együtt. Úgyhogy: a Cupák Sekúr tipikus esete forog fenn. Kedvem lenne annyit mondani az egész miskulanciára: Mañana! Oszt akkor le van kakikálva. Magasról, vastagon, és büdösen. De hogy csak úgy tocsikázzon! A kakas csípjen bele. Nyolcvan pulykával egyetemben. Azt sem bánom, ha disznót győznek, mára már nem éééédkel semmi. Warum habe ich das Gefühl dass unsere Leben auf Spiel setzen werden?

Persze ha már témánál vagyunk, megint háborog a gyomrom. Iszonyatosan fáj, és mire eljutok a duplanullásig, addigra szó fennakad, hang bennakad, lehellet megszegik. És nem távozik az űrgyűrűből... XD

Igen... Röhögök, amin sírni kellene... XDXDXD

És a notórius késő kolléganő csúnyát kap a pofájára, ha most késni merészel. És ezt nagyon komolyan mondom. Úgyhogy hajrá, kedves Kaarina! Lehet időben bejönni!

A fene egye meg! Azt az undorító összetaknyozott, összeizzadt, összerejszolt WC-t meg főleg...

Meg a T. takarítószemélyzet. Egy dolog, hogy keveset keresnek, de ne az én hibám legyen a kis hazánkra oly jellemző szervezetlenség! Helyzetemet az sem javította, hogy galamb szabadult az állomásra... "Ráákaszemedetegyemeg!"-felkiáltással raktam ki az utcára. Menjen a bestia curvaanjába!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat