Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Napi tragikomédia... XDDD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Napi tragikomédia... XDDD

2018-01-13

...most kajak?! Most kajak azon fog menni a hiszti, hogy a táskám ne a padon legyen?! XDDD

Ez borzalmas. SEMMI gyakorlati haszna nincsen. Olyanok itthon a körülmények, mint az a magyar párt, ami egy bizonyos citrusfélének a színét kölcsönözte. Repiből megveszi a műbársonyt 12-13.000 forintért méterét. Bekárpitozza az ebédlőben lévő mindösszes ülőbútort. SENKI nem kérte. MINDENKI ellett volna nélküle. Természetesen most már nem tarthatunk ott táskát. Annak ellenére, hogy a hűtőszekrényhez az van a legközelebb. Hogy függ ez össze? Úgy hogy mindenki, aki reggel munkába megy, álmos fejjel odalép a padhoz, kinyitja a táskát, bepakolja az ételt, amit vinni szándékozik (és amit az egyszerűség kedvéért ELŐZŐ nap összekészített), és már indul is. Nagyjából 12-12 órákat nincsen ott táska. Erre mit csinál? Elpakolja. Két héttel ezelőtt a táskámat, és a pulóvereimet egy macskahúgyos sarokból szedtem össze. Mondanom sem kell: Mindent moshattam ki.
Mindegy. A kerékpáromról leveszem akkor a biztonsági láncot, és odakötözöm. Elég gáznak tartom, hogy ilyen tettekhez kell folyamodjak.
35.500 forint. ENNYIT adok le havonta. Úgy gondolom, hogy a rezsit teljes egészében kifizetve megérdemlek annyit, hogy amikor szóvá teszem ezt a fajta viselkedést, akkor ne az legyen rá a válasz: "Tiszteletben tartom a cuccodat. Nem dobtam ki az udvarra!" meg a "Miért nem költözöl már el?"
Az elsőre: Azt próbálja meg! Onnantól kezdve hasonlóképpen fogok eljárni én is. Ami nem tetszik hogy benn van, kihajítom - de a szemétbe. Vagy eladom. Fontos levél? Semmi baj! Kidobom. Szemét vagyok, igen. Lassan 28 éves sráctól nem ez kellene hogy legyen az attitűd. DE egy hatvan+ évestől sem!
A másodikra a válaszom egy az egyben a "Megélhetési kérdések, anno 2007" a válaszom. Hagyni kellett volna hogy belevágjak abba, amit szeretek. És akkor TALÁN már rég jól élnék. TALÁN már lenne saját életem. TALÁN nem kellene elviselni engem (ami ebben az esetben marha egyszerű dolog lenne: TALÁN nem kell(ene) a másik cuccát baszkurázni. Szerintem nem olyan nagy kérés, amit egy felnőtt ember meg ne értene józan paraszti ésszel...).

De hát nem lehet mit kezdeni olyannal, aki képtelen alap élelmiszereket rendesen beszerezni. Fokhagymát/hagymát sokszor saját pénzből veszek. Mert főzés előtt derül ki, hogy nincsen. Magam veszek fogkrémet, mert az is el szokott felejtődni. Sampont NAGYON régóta magam veszek. Ezek mind olyan kiadások, amikre elvileg nem kellene költsek: ÁLLÍTÓLAG számomra is elérhető erőforrások. Mégsincs rendszeresen készleten. De semmi baj! Ha én veszek valamit, akkor levonom a befizetésemből. Nem fogjuk azt játszani, hogy állítólag mindenki használja, de senki sem pótolja.

Úgy gondolom, hogy 35.500 forintért vásároltam beleszólási jogot az itthoni dolgokba. És eléggé gáznak tartom, hogy ezen megy a "fight"...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat