Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Még éppen időben...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Még éppen időben...

2018-01-14

Ééééés... Nem kellene róla megemlékezzek, de 11 éve ezen a napon jöttünk össze bánathozóval. PONTOSAN ugyanígy, vasárnapra esett a dolog. Emlékszem, hogy kedvenc mocsaramba együtt mentünk el. A nap szépen sütött. Jó volt így eltölteni azt a délutánt. Persze egy gazda nélküli kutya is velünk tartott - csak hogy ne lehessen lerázni. :D Egészen a buszmegállóig kísért minket.

Végül este, összeszedtem minden bátorságomat, felhívtam, és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. :D

Igen... Dedós módon csináltam. :D De a végeredmény volt a lényeg. Húúúú... Már 11 éve történt! :))) Azokban az időkben kezdett érdekelni a kötött pályás közlekedés, a rajzolás, az írás... No, meg a gitározás! :))) Jajj, de nagyon régen is volt!

11 év alatt 180 fokot fordult a világ. Az egykori "ellenségeimből" barátok lettek (de legalább is relatíve jó ismerősök), azok közül, akiket a barátaimnak hittem, sokan eltűntek, elfordultak tőlem. BAROMI érdekes a világ.

Az életcéljaimból a kötött pályás közlekedés bejött. :))) Egyelőre mindegyik másik dolog szünetel. DE aki azt hitte, hogy majd jó kisfiú módjára feladom az álmaimat, az nem tudja mit beszél... XDDD

Igen. Ma beszélgettem erről Vándortársammal - analóg helyzet. Ő zenész lesz. Nem mondom el, hol végzett. :))) A lényeg, hogy a szakmája zenész. :))) A családja kissé szkeptikus a sikerét illetően, de őt sem érdekli.

Úgy gondolom: Mindketten tartozunk annyival magunknak, hogy elindulunk az úton. Az úton amelyet mindig is járni szándékoztunk. Megcsinálom Örménytesóval azt a grafikusi vállalkozást, és sikeresek leszünk. Én elvégzem az újabb tanfolyamot, amire küldenek, és évek múlva a csúcson leszek. Ha nem, akkor még mindig ott van a grafikusi cég. Ha ez borul, akkor szerintem időközben levelezőn elvégzem a boltvezetőit. :))) Annak a luxusát, hogy SEMMI ne jöjjön össze, immáron nem engedhetem meg magamnak. Vagy egész életemben itthon döglöm, és nem lesz nyugtom senkitől, vagy tököt növesztek, lesz egy szép házam a Tündérkertekben az árnyas platánfák alatt, és ÉN leszek a saját döntéseim mestere. Lesz egy autóm, és egy szépséges feleségem. Gyerekeket - amennyiben nem lányok - nem szeretnék. Látom: A fiammal megölnénk egymást. Ezt a szép családi tradíciót nem szeretném tovább folytatni.

A többi szokás szerint kiderül. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat