Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
El fogok menni...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
El fogok menni...

2018-01-15

...Csopakra, Veszprémbe, Balatonfüredre, Agárdra, Balatonfenyvesre, és Galyatetőre. Meg Salzburg környékére. :D

Legelső háromra viszek Heroes3-mat laptopon. :D

(hashtagNosztalgikus)

Az a baj, hogy NAGYON nehéz ezeket összeszervezni. Az lesz, hogy szerintem Csopakot egy nap alatt végigrohanom. Valamikor a tanfolyam ideje alatt - ha lesz rá időm. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=8xQOb51qZ-c

U2- City of blinding lights

The more you see the less you know
The less you find out as you go
I knew much more then than I do now

Neon heart, day-glo eyes
The city lit by fireflies
They're advertising in the skies
For people like us

And I miss you when you're not around
I'm getting ready to leave the ground

Oh, you look so beautiful tonight
In the city of blinding lights

Don't look before you laugh
Look ugly in a photograph
Flash bulbs, purple irises the camera can't see

I've seen you walk unafraid
I've seen you in the clothes you've made
Can you see the beauty inside of me?
What happened to the beauty I had inside of me?

And I miss you when you're not around
I'm getting ready to leave the ground

Oh, you look so beautiful tonight
In the city of blinding lights

Time, time, time
Time won't leave me as I am
But time won't take the boy out of this man
Oh, you look so beautiful tonight
Oh, you look so beautiful tonight
Oh, you look so beautiful tonight

Yeah, the city of blinding lights
The more you know, the less you feel
Some pray for what others steal
Blessing's not just for the ones who kneel, luckily

De ezzel az erővel kitehettem volna Enyától is valamit. :D Emlékszem, azokban az időkben nagyon bele voltam buzulva a Fantasy/Sci-fi dolgokba. Igen: A HKK partik azóta is hiányoznak. Szörnyűnek tartom, hogy egy ilyen remek játékot nem játszanak már annyian. Mindenki besavanyodott a kötelezettségekbe. Régen még órákig tartott egy parti. Már nem így van.

Igen: Megtaláltam a játékkatonáimat a szobában. Elfoglalták méltó helyüket ott, ahol eredetileg voltak. Örménytesóval készítünk stop motion filmet velük...

Délutáni programom: Megkeresem a Nevelési Tanácsadót, ahol anno megállapították: Súlyos bajok vannak velem. Igen. Iskolakezdés előtt felmértek: Iskolaérett vagyok-e. Elvileg nem voltam az (ez meg is látszott: Elsőben az iskolát ellenségként kezeltem - noha a mai eszemmel szerintem sokkal jobban tudnék koncentrálni. Igen: Későnérők átka... XDDD). Az agyturkász dokinő (aki valószínűleg most már MILF XDDD) azt is megállapította, hogy faterral vannak bajok. Fater kiakadt, és azonnal beszüntette a tanácsadóba-járkálást. Következő évben megindultam az életbe. Arra is emlékszem, hogy az első napokban még NAGYON szépen sütött a nap. A közelben jártam akkoriban iskolába: Pár megállónyira kb. nyugatra. Az udvaron még megvolt a bangitabokor (meg úgy általában az aljnövényzet), még a salakpálya "sivatag" volt, ahol a "Red Star (politikai felhangok nélkül)" a "Kobra osztag" ellen harcolt. XDDD Természetesen a kobrák voltak többen, viszont a Red Star volt jobban felfegyverezve. XDDD

Igen: Azok az idők voltak a jó idők. :))) Kicsit kellett volna csak tudatosabbnak lennem. Egy egészen kicsit. És szerintem CSAK boldog dolgok történtek volna velem.

Megismertem a barátság fogalmát, mint olyat. Az iskolától kb. egy köpésnyire lakott a srác, és egy kissé elkapatott gyerek volt. Időnként átvoltunk egymásnál, gépeztünk, legóztunk - amit egy ennyi idős gyerek csak csinálhat. Azok voltak a szép idők.

Most meg? Nos... Most sem rossz nekem annyira. De tény, hogy a varázs elveszett valahol félúton. MINDENTŐL nem lett volna jó megóvni engem. De voltak jelenetek, amiket kihagynék az életemből.

Kár volt olyan családtagomban megbízni, akitől folyvást a marásokat kaptam. Nem a szűkebb családomról beszélek. Faternek a nagynénjéről, aki TIPIKUSAN törtető nő volt. Minden tervemen harsányan nevetett (grafikusi, írói, stb.). Már lassan hat éve nincsen velünk. Élete utolsó pár évét izolációban töltötte - miután egy zöldséges család az eltartási szerződést kihasználva mindenéből kiforgatta (ezúton is üzenem nekik: Akármennyi emberük is van, MINDENT bevasalok rajtuk. És úgy vessenek be ellenem bárkit is, hogy veszélyes ajtót nyitnak ki). Először a lakótelepi átmeneti idősek otthonába került, majd Csepelre. Még az átmeneti idősek otthonában gyakran meglátogattam. Akkor mondta ki: Elbaszta az életét. Hoppá! Egy törtető, magának kifejezetten szemét dolgokat megengedő, hátbatámadós, kommunista néni KÉPES VOLT EZT ÍGY KIMONDANI?! Kíváncsi vagyok, hogy most mit szólna hozzám... Vajon bánathozóval való szakításunkra azt mondaná: Úgy kell nekem miért nem tanultam, vagy segíteni próbálna átlendülni a mélypontokon? Elfogadna engem ma, mint posztkommunistát, vagy kijelentené, hogy "Majd elmúlik"? Elfogadná, hogy pártfüggetlen vagyok, vagy meggyőzne, hogy azt a "bizonyos, piros virágos" jelképű pártot támogassam? Nehéz kérdések ezek. Egy biztos, SZERETNÉK még egyszer beszélni vele. Mármint nem úgy, hogy a hamvaiból feltámad, és akkor nem jut ki az urnából. Szeretnék a tudatával beszélni, hogy hová jutottam, és valahol szeretnék neki minden jót kívánni (noha nem értem: Miért érdekel egy olyan családtag hogyléte, aki életemben annyiszor húzott le. Hülye vagyok én?!).

Egy biztos: Sokminden elveszett. De talán nem lehet azt tőlem zokon venni, ha szilánkjaimat megpróbálom visszailleszteni a helyükre, nem? :))) Egy a biztos: Ma kirándulok egy jót. És megkezdem a kutatást, hol hagytam el magam. XDDD

És még valami: Tervezem a N.A.D.A.-logót. A "nada" annyit tesz: semmi. Éppen ezért Never Again Dystopias At all! Nem kérek a disztópiákból!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat