Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
ÁÁÁ! *üvölt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
ÁÁÁ! *üvölt

2018-02-28

ÁÁÁÁÁÁBÁSZDMEEEEG!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! ELEGEM VAAAAANNNN!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

UPDATE 22:53:
Akkor mesélek. Kezdem a "nem megfelelt" dolgozatommal reggel éhgyomorra. Folytatom a dühös üzemvezetővel nap közben. Kiegészülve a hülye picsával a tanfolyamon. és persze holnap is dolgozat. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! MEGÖLÖÖÖÖÖÖÖM!!!! HAGYJON BÉKÉN! SZÁLLJON LE RÓLAM! TAKARODJON! Nincsen anyag, mert vállalati titok? Semmi baj! Akkor a szar is le van szarva. Meg a szarra szart szar is le van szarva. Ha egyes, egyes. Ha nem, nem. Ha valakinek nem tetszik, akkor szopjon le. Én már leszarom. Van három hónap használható tudás elsajátítására? Semmi gond! Csak nem kell csodálkozni azon, hogy "hülye vagyok" ha kikerülök a tanfolyamról.
Mindenesetre írtam egy ilyet:

Törött szárnyakkal
Egy madár sem repülhet
Magasló égbe.

Szerintem.

Persze Vándortársam volt szerelme nem tud veszíteni. Még most írogat Vándortársamnak. A meccset lefújták, ez a meghatározhatatlan anyag pedig még szaladgál a pályán. Illetve még nem sejti, hogy le fogják fújni a mérkőzést. És nagyon csúnyán be fogja kanalazni a féceszt. :)))

És még valami: Kedves bánathozó! Mielőtt mindenféle szemétséget mondogatsz rólam: Az én szándékom tiszta volt, amikor azt az ominózus levelet elküldtem bátyád exbarátnőjének. Ártó szándék nem volt bennem - bármi is lett a dolog kimenetele.
Annának (ha felismerik, felismerik, ha nem nem. Eljutottam oda, hogy nem érdekel. Ha borul a bili - mert nemsokára borítani fogom - nem vagyok hajlandó csak én besározódni. Pont.) segíteni akartam, mert automatikusan bajtársként tekintettem rá. Ő is ugyanazt a keserű kenyeret ette (pár igen súlyos extrával), mint én is: A nagyságos-felséges bánathozó-gyerekeknek (és családjuknak - mert fejétől bűzlik a hal) nem voltunk elég jók - dacára annak, hogy intencióink tiszták voltak, amikor úgy döntöttünk: Veletek akarjuk az életünket leélni. Hogy ez nem volt elég, én úgy gondolom, nem a mi hibánk. Kissé sokat gondoltok magatokról. Mindannyian, holott igazi világi lúzerek vagytok. És nem a drága szüleiteknek a tisztsége eldönteni, hogy ki mit érdemel meg, mert kurvára nem az ő kompetenciájuk. A lapokat nem ők osztják, amiből nekünk ki kell gazdálkodnunk egy eredményes, sikeres életet (elég baj az, hogy a sikeres élet definíciója magyar viszonylatban a Maslow-piramis első két fokának elérése). Nincsen rálátásuk semmire. Egy munkahelyen dolgoztak egész életükben, mi viszont a mindig világot jártuk, kerestük a jobb lehetőségeket - hol több, hol kevesebb sikerrel. Igen: Egyszer-egyszer megálltunk keseregni. Egyszer-egyszer le voltunk eresztve. SEMMI nem volt a picsánk alá tolva. Az, hogy édesapám szólt, hogy van lehetőség a régi álmom nyomába eredni, az egy "szerencsés véletlen" volt (szerencse és véletlen nem létezik - hiszem, hogy minden pozitív és negatív élményemnek pontos helye van az életemben. Néha előre vitt, néha lassított, néha egészen más irányba terelt). És most itt vagyok. Ahhoz képest, hogy lassan öt éve halottnak kellene lennem, élek. Vannak távlatok és perspektívák. Az, hogy nem akartatok részt venni felemelkedésemben: Szívetek joga volt. Viszont ha úgy alakul, nem vagyok hajlandó eltűrni tőletek a számonkérést - minthogy semmit nem tettetek hozzám. Az elmúlt öt évben nem voltatok a barátaim. NEM a "szeretetteljes gondolataitoktól" váltam azzá, aki most vagyok. Nincsen jogotok SEMMIT sem elvárni/számon kérni tőlem. Ha bánathozóval mégis újrakezdjük, abba KURVÁRA nem lesz beleszólásotok. Ha mégis, akkor kiborítom a bilit. Felvállalom a hibáimat ország-világ előtt, de viszlek benneteket is magammal. Mert mi történhet? Megtudják a sötét oldalaimat a többiek, és megundorodnak tőlem? Nem fognak. Ha igen, akkor fájó szívvel ugyan, de betudom járulékos veszteségnek. Viszont cserébe omlani fog a dominóvár, amit buborék alapokra építettetek. És tudjátok meg: Minden egyes dominókövet TI raktatok fel. Az első dominót TI lökitek majd meg. Én csak dőlök majd. De az eseményeknek már nem vethettek majd gátat. Úgyhogy ügyes légy bakó óriást veszítesz ma el!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat