Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Két álom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Két álom

2018-03-04

Első álmomat hajnalban láttam. Azt álmodtam, hogy Feketeszárny mostohatestvére a metróban elkéri a laptopomat, és bemegy a DOS-ba. Itt elindít egy olyan cuccot, aminek a neve "dayfarm.exe ("dairy farm-ból" stilizálva)" - szerinte egy számítógépes játék. Amikor a parancssor megőrül, és mindenféle színek meg formák jelennek meg hosszú bonyolult algoritmusokkal kísérve, már sejtem, hogy ez nem játék. Le is állítom, de újraindításkor a kedves nő megint beindítja, és akkor már végig is ér. A windows elindul, de szinte azonnal kidob a DOS-ba (az asztalon rengeteg halálfejes ikon, meg hasonló jelenik meg - persze a háttér is más), és egy eléggé gyér Tomb Raider 3D-stílusú játék reklámja jelenik meg. A képernyő alján kiderül, hogy a dayfarm.exe egy durva ransomware, ami szépen lassan a számítógépet is tönkreteszi. Persze sikerült megnyitnunk az asztali gépen is, és eljátszottam, hogy nem az én hibám. Fater teljesen kiakadt - nem rám, a helyzetre. És ott ültem a számítógép előtt. Nem tudtam, hogy most mit tegyek. Mit csináljak. Hogy legyen tovább. Rengeteg bizalmas anyagom veszett el... Lassan eleredtek a könnyeim. Végül sikerült felébrednem.

Full izzadtan, tele hólyaggal néztem meg az időt: 4:38 volt. Kimentem WC-re, és visszafeküdtem aludni. 5:51-kor anyám felébresztett ismét, hogy keljek, mert hétfő van. Mondom: Hogy lenne már hétfő vasárnap reggel? :D Leesett neki. Vissza tudtam aludni. :D

Aztán álmodtam egy érdekeset. Ismét a Tündérkertekben jártam a vasúti sínek mellett. Ott van egy elhagyatott ipari terület, meg maga az állomás. A területen láttam már többször is embereket járkálni. Ezúttal sem vettem a bátorságot, hogy közéjük menjek. :D Felmentem a kis úton a Coop-ig. A Coopon túl láttam egy elhagyatottnak tűnő házat, aminek az udvarán két új autó is állt. Hamar kiderült ez egy edzőtábor jellegű dolog. Feketeszárnnyal, és Kedvesével vissza is tértünk ide, és bejelentkeztünk. Maga az edzőtábor két hetes turnusokban ment, és kifejezetten military stílusban nyomták. Minimális mennyiségű oktatófilmmel, de NAGYON sok edzéssel, lövészettel fejlesztették az oda betérőket. :D A táborozók között nagyon sok ex-wiccás, ex-plázacica, és elnyomott gyerek volt. Hamar megtaláltuk hát a közös hangot. :))) Nem volt mobilozás. Nem volt lazsálás, sokáig alvás - de élveztem. Kicsit féltem, hogy nem tudok teljesíteni, de végül tudtam. :))) Ebből ébredtem és keltem föl. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat