Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Emlékek elemi erővel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Emlékek elemi erővel

2018-03-18

Délután már világos volt számomra, hogy nem fogok tudni tanulni. Ez baj, mert holnap dolgozatot írunk, és nekem kellene készülnöm alaposan rá. Mindegy... Elmentem a Tündérkertekbe ismét.
A patakparton lőttem pár fotót, és elmentem a templomhoz, ahol rendszeresen megpihentem. És most itt akkor álljunk is meg egy szóra. Eredetileg a templom előtt akartam volna megírni a bejegyzést, mert rögzíteni akartam itt azokat az emlékeket, amik eszembe jutottak.

Az első emlékem, amikor ülök a templom bejárat felőli oldalához viszonyított jobb oldalon a padon, és éppen nyalókáztam. Le akartam szokni a dohányzásról - akkor és ott másodízben. A pontos dátum 2013.03.11, hétfő délután. Webmesteri képzésen kellett volna lennem, de már feladtam a harcot. Teljesen magamba voltam roskadva, bánathozó nélkül akkor és ott vége volt minden motivációmnak. Csak lebegtem a délutáni napsütésben, nyalókáztam, és gondolkoztam hogy mi legyen. Hogyan és miként álljak talpra. Magát az édességet a közeli kisboltban vettem - ami már sajnos nem kisbolt hanem kifőzde. Sajnálom, mert mindig volt ott valami különleges (Angry Birds ital, különleges desszert olcsón, jobbféle cigi olcsón).
Akkoriban még azt hittem, hogy ha bemacsósulok, és folyamatosan bőgetem a rap-et a fülemben, attól leszek valaki. Fullcap-et hordtam, gusztustalan módon viselkedtem, graffitiztem. Voltak más devianciáim is, de azok szerintem nem ide valók. Kapitális hiba volt. Teljesen tönkretettem magam, rengeteg lehetőségemet elszalasztottam. (Aznap a DSP-től a "Szar vagy" című számot nyomattam. Fenemód haragudtam a világra.) Elmentem aznap a Prosectura-rétre is. Bámultam bele a patakba, és eszembe jutott, pár éve még nem egyedül jártam itt... Gondolatban már azt terveztem, hogy mikor fogok ismét bebaszni.
És mindez miért? Egy csúnyácska tenyeres-talpas lúzer parasztpicsa miatt, akin nem tudtam azonnal túllépni. Pedig kellett volna. Jobb lett volna minél előbb. És ráoltani egy betyárosat. Csak hogy tudja, hányas a kabát. És önbizalmat szerezni! Sok-sok bátorságot. És megszerezni minél több kis felszínes tyúkot - akár hazugsággal is. Mert AZOK nem érdemelnek mást, sem többet. Ha meg véletlenül két tyúk között egy LÁNY is megszeret, akkor összeszedni magam és megindulni a világba - vele. Közel a harminchoz kissé nehéz már párkapcsolatot találni.

Ma már nem vagyok rapper. Soha nem is voltam igazán. Csak volt ez a hülye időszakom (és minden JÓRAVALÓ rappertől ezúton szeretnék elnézést kérni, hogy ami neki életérzés, az nekem csak egy kis epizód volt), és segített túlélni.
Ma ott álltam a kis templom előtti téren, mint ÖNMAGAM. A rocker srác. Majdnem derékig érő hajjal. Zöld bomberben. És egyszerűen egyfajta meghittség kerített hatalmába. A templomba egyre többen érkeztek, és kezdett a havas utcákba élet költözni. Most bepótoltam azt, ami karácsonykor kimaradt. Láttam kedves néniket, bácsikat, unokákat. Jó volt abba az illúzióba ringatnom magam, hogy VAN biztos pont az életemben. Eszembe jutott, amikor még nem láttam a kereszténység gennyes oldalát. Amikor még volt ártatlanságom. Amikor még hittem abban, hogy templomba csak jóságos és kedves emberek járnak...
Kimentem a közeli Auchanba is busszal. útban a buszmegállóhoz az utcákra egyre jobban rásötétedett az ég, de a hó még valamennyire visszaverte a fényt. Egyszerűen NAGYON jól éreztem magam. Minden olyan különleges és misztikus volt. Olyan, mint régen. Titkon arra vágytam, hogy találjak egy hozzám illő hasonlóképpen magányos lányt. Konkrétan vissza-visszatérő álomképem egy kissé telt, de jó alakú lány derekáig érő sötét hajjal. reméltem, hogy ma este látom (én, a tróger és a menthetetlen romantika... XDDD). Amikor jött a busz és kiértünk a város határán túlra, a szántóföldek mögött mint parázs fénylettek a lámpák. Ilyen varázslatos utazásom nagyon rég volt már. Az Auchanban vettem vacsorát, majd visszatértem a Tündérkertekbe. Igen, felmentem vissza templomhoz, majd tovább, egészen bánathozóék házáig, és el az utca végéig, ahol az Aldi is van. Onnan mentem csak haza.
Nem is meséltem: Múltkor ugyanezen a vonalon kigyütt a házból bánathozó bátyja a fapina. :D Amikor észrevett, majdnem dobott egy hátast. C-c! Az a rossz lelkiismeret... XDDD

Igen: Örmény minimál bulgursaláta készült ma is, tegnap is. :))) Ma olívabogyóval, meg kapribogyóval, tegnap zöldségesen. :))) Kér valaki? NEM KAPTOK! :D

Tegnap éjjel Feketeszárnnyal olyan későig beszélgettünk, hogy az már korán volt. Mutatott nekem zenéket, meg meséltünk egymásnak az álmainkról. Mindkettőnk álmai megfejtésre kerültek. :))) Remek dolog ez az IRC. :))) És aki még egyszer pocskondiázni meri Euronymous-t, annak letépem a fejét, és a valagába biggyesztem.

Ja! És nevazeg: Zene. :D Mert megérdemlitek, hogy beforduljatok ti is! :D

https://www.youtube.com/watch?v=CGOHk2J4jV4

Enslaved - The Watcher

Darkness...
Fear...
Life...
Cold...

Left alone with no will
Walking in footsteps of the fallen
Blinded by lack of reason
Indulging the tales of doom

"Farewell
May the darkness bind them
No one will
Remember the pain when we are...gone..."

Desolate...
Unconscious...
Lost...

Where lies the ones I've slain?
Did I become any wiser?
Will their anger hunt me down?
Did I sacrifice in vain?

"Farewell
Hear the sound of solitude
No one will
Walk the bridge, to darkness overcome"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat