Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Hűha! Rég írtam megint! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Hűha! Rég írtam megint! :D

2018-04-06

Már több, mint egy hete nem léptem be a tevékhez. Csórikáim kedve lement 97%-ra, és nem is tanulhattak semmit. :D Na, ezt a mulasztást ma pótoltam, és akkor írok is egy gyors helyzetjelentést.

A hét iszonyatosan kínlátosan indult. Rögtön kedd reggel éhgyomorra írtunk egy dolgozatot vasúti jelzésekből, ami - ahogy ma kiderült - megfelelt minősítést kapott. :)))
Persze szerdán kellett írjunk egy biztosítóberendezés dolgozatot is. :D Szerintem az is sikerült. Meg ma is írtunk dolgozatot. Ha az nem felel meg, akkor menjek a picsába. De tényleg menjek a picsába. :D

Biztosítóberendezés-tanárunk meglátta a kisebb erdőt a naplóban, és megjegyezte: Combosan befásítottam. :D Mondtam, hogy gyűlölök vizsgázni, gyűlölöm a vizsgahelyzeteket. Gyűlölök mindent, ami ilyen számonkérés jellegű. Hihetetlen ez az ember! Javasolt nekem egy macskagyökeres nyugtatócuccot, amit még aznap meg is vettem órák után a DM-ben. Kollégám elkísért (aki kölcsönkért tőlem 1000 forintot, és váltottam a tízest), és megvettük a cuccot. :D "Wörishofener Nervenpfleger"-hirdeti a világnak a doboz. "Csak nem lehet olyan rossz?!" gondoltam. Kollégám hogy kinyitotta a dobozt, nyomta is rá azonnal vissza a fedelet. :D Iszonyatosan büdös pirulákat tartalmaz. :D Szaga kb olyan, mint a bepállott szutykos rongyok szaga, de a hatása... Az ELEMENTÁLIS! Elkezdtem beszedni, és már annyit javultam, hogy áááá! :))) Javult az írásképem, és kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem akarok minden áron mindenkit elkenni. XD

És... Beszélgetek egy szépséges vegán lánnyal a málhán. Nem mondok előre semmit. Idáig emberileg teljesen rendben van. :))) Aranyos, kérdez, válaszol. :))) BESZÉLGETNI LEHET VELE! Értitek: BESZÉLGETNI A MÁLHÁN! :))) Kívánjatok nekem sok sikert (bár nincsen kin nála, hogy párt keresne - remélem nem azért, mert már van neki). :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat