Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Na, most megőrülök.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Na, most megőrülök.

2018-04-23

Igazság szerint tanulnom kellene. Holnap is azután is dolgozat. Mert nem unják meg ezek a genyók. Ha nem felelnék meg esetleg a dolgozatokon, akkor legalább tudom kire kenni ezúttal. Ugyanis most sikerült egy olyat találnom, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

http://www.boon.hu/hogyan-fogjunk-milliomos-ferjet/news-20110202-02575750

Ha elolvastátok, akkor bele is kezdek.

Elöljáróban: Érdemes megfigyelni, ahogy mindig visszatér őkelme a "Te nem ezt tetted volna?" című kérdéskörre. Én erre egy egyszerű dolgot mondok: Inkább nyomorban, férgesen az elvtársaimmal, mint aranybilibe hugyozva egy féreg oldalán az elvtársaim ellen.

Ezt én véresen komolyan mondom. Sajnos a tendencia végleges: Bennünket, vegetáriánusokat, vegánokat üldöznek, mert nem vagyunk hajlandóak a mocskos élelmiszeripari/gyógyszeripari érdekeiket kiszolgálni. Ugyanakkor ezek a mocskos gyárosok, cégtulajdonosok, egy szóval a BURZSOÁZIA a végletekig kizsákmányol minket. Követeli, hogy a kemikáliáikat együk, kemikáliáikat szedjük, hogy szép kövérek legyünk. Ezután sajnálkozva odaszólnak nekünk: "Olyan kövér vagy! Nem kellene valamit tenned ellene?" És persze felébred a hiúság, fogyni akarunk mint a hülye, beszedjük az ételkiegészítőket - szépen lassan a belső (főleg a kiválasztó) szerveink kárára (aztán meg jól megszedik magukat rajtunk, mert kénytelenek vagyunk gyógyszereket szedni). Jó kis stratégia! Előbb kinevelnek egy gondolkozni képtelen generációt, amelyik képtelen önálló döntéseket meghozni. Utána teljesen tönkrevágják az egészségüket, és ezzel párhuzamosan még a nőket is elrabolják mellőlük! Ugyanott tartunk mint amikor Marx és Engels megírta híres kiáltványát.

És most kim perez, hozzád szólok. Hozzád, te undorító parvenü alpári tajkurva! Nekem te ne merészelj magyarázkodni! Lehet hogy a "jobb érzésű" (értsd: magasabb ingerküszöbű, és ezáltal higgadtabb vérmérsékletű) embereket ezzel le tudod szerelni, engem NEM. Nem érdekel a gusztustalan önző kis érdeked. Nem érdekel, hogy a nélkülözés nem gerincet növesztett beléd, meg tartást adott, hanem ellenkezőleg. FÉRJEDET ÉS KÖLYKÖDET HÁTRAHAGYVA rohantál egy mocskos kizsákmányoló szarzsák ágyába az első hívásra.
IGEN! SZOKJ HOZZÁ: Egy mocskos hideg, számító kis kurva vagy! Te! Kapitalista féregnek engedelmes, külön bejáratú házi luvnyája! Szemétláda undorító szar! Te!
Ja! Hogy nem érdekelnek a vélemények? Nos... A 7.62-est sem fogja igazán érdekelni. Efelől egészen nyugodt lehetsz.
És ami rettenetesen felháborított: Hogy biztosan én is ezt tettem volna. Én? Ilyet tettem volna?! Minek képzelsz te engem? Az anyám rendes dolgozó asszony. Apám rendes dolgozó ember, nyugdíjazásáig egy munkahelye volt. Nagyanyám végigdolgozta az életét, becsületes dolgozó asszony. Egyikőjük sem arra tanított, hogy paktáljak le mindenféle szarzsákkal! Mondom: Inkább férgesen az elvtársakkal, mint egy aljas féreg oldalán az elvtársak ellen! Hogy József Attilát idézzem: "Sziszegve se szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat." Te megteszed. És ez kettőnk között a fő különbség. Úgyhogy ne merészeld a hitvány haszonleső, ingyenélő fajtádat HOZZÁM hasonlítani, te világnak szopós szájú szajhája, te! AMIM VAN, AZ AZ ENYÉM! A hátizsákom, a mobiltelefonom, a bakancsom, a pulóvereim, a taktikai mellényem, cipőm, a nadrágom, a zöldségpörköltem (amiből buktad hogy valaha is kapsz - zabáld csak a husikát, hátha elrákosodsz férj... stricid örömére), a söröm, a borom, a két számítógépem - MIND az enyém. ÉN DOLGOZTAM azért, hogy legyen nekem, senkinek a hervadt faszát nem szoptam le érte! Én tudom, milyen a kemény munka, illetve a kemény munkáért nulla anyagi és erkölcsi megbecsülés. Ért elég negatív élmény ezzel kapcsolatban az előző munkahelyeimen. De ezek a pofonok mindössze megmutatták mely körökhöz/rétegekhez nem akarok SOHA tartozni. Nem leszek semmiféle selyemasszonynak a "barátnője" (értsd: "Udvarhölgye", kibice). Amikor engem lenéztek a feljebb említett körök, az TARTÁST adott nekem, izmot a karjaimba, és elszántságot a lelkembe. És lehet hogy a tied igen, de az én bőröm nem eladó! A házam nem eladó! A telkem nem eladó! A leendő gyermekeim nem eladóak! Főleg nem a mocskos fajtádnak! Ha kell fegyverrel fogok harcolni a vörös-zöld zászló, a zöldszocializmus zászlaja alatt ellenetek! Szemét szarok!

"Sziszegve se szolgálok aljas, nyomorító hatalmakat." Sziszegve sem szolgálom a mocskos fajtádat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat