Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Nagy beszélgetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Nagy beszélgetés

2018-05-27

Tegnap végre a lány hazajött a nagy útról. :))) Frász se tudja hogyan, de eljutottunk az exéig. Elmesélte, hogy a sráccal enyhén szólva is voltak bajok - kissé egykori önmagamra emlékeztetett. A srác most 23 éves. Annyi idős mint én amikor az első komolyabb pofont kaptam az élettől. Olyan emberektől ráadásul, akikben megbíztam és akiket a barátaimnak tartottam. Szar dolog volt szembesülni azzal, hogy igazából én csak egy ingyért bérelhető eszköz voltam - egy kisstílű bosszúhadjáratban. Szomorú voltam. Amikor lecsengett az a dedó, pár embert alaposan át kellett az életemben értékelnem. A tegnapi beszélgetés alatt legalább is ezekre az időkre emlékeztem vissza. Megírtam a lánynak: Az exe igazán soha nem is szerette őt. A srác előtt igazából két út áll: Vagy összeakad valakivel, akinek a cselekedetein keresztül megláthatja önmagát, és talán tanul valamit, vagy esélye sem lesz megváltozni, és suttyó marad. De ha találkozik valakivel, aki alaposan megrágja és kiköpi, akkor további két út közül választhat: Vagy ottmarad az út szélén kiköpve, vagy összeszedi magát. Előbbi esetben az marad, ami volt: Köpedék. Utóbbiban többé semmi ilyesmivel nem lesz gondja. Történjék bármi is, tudja merre van az előre. És több szemétséget nem fog elkövetni - de legalább is nem fog egy bizonyos határt átlépni. Jó eséllyel.

Nem várok tovább. Szerdán ha minden igaz találkozunk a lánnyal, és akkor szerintem elmondom neki, hogy szeretem - megint... XDDD A szomorú bejegyzésem óta eltelt kb két hét, amikor is megmondta: Ha emlékszem, megígérte magának, hogy nem ugrik bele egy újabb párkapcsolatba. Adott egy "jó tanácsot" is: Ne szeressek bele instant senkibe, mert koppanhatok (kösz! Hányszor megfogadtam magamnak, hogy nem mászok rá senkire. Hányszor volt úgy, hogy inkább nem is találkoztam egy lánnyal, mert nem volt hitem abban hogy lehet. Akivel mégis hosszú ideig randizgattam, az meg... Hagyjuk.) De - és ez adott akkor és ott némi reményt - azt mondta, LEHET kezd belém szeretni. Én szeretném ezt a "lehet"-et átfordítani, de ehhez ő is kell. Ezért nem vagyok hajlandó tovább várni. Tudnia kell, hogy megszerettem. Tudnia kell, hogy nem elégszem meg a barátságával. Túl sokáig voltam félreállítva ahhoz, hogy megértsem a dolgokat. Ha kell, megadom neki azt a szabadságot, amire vágyik (menjen el nyugodtan ide-oda. Már nem vagyok 16-20 éves). :))) De tudjam, hogy létezik számomra.

Barátzóna nincsen. Nem veszi be többé a gyomrom. De ezt ő is nagyon jól tudja. Ha több nem lehet kettőnk között, akkor kevesebb sem lesz. Ebben az esetben - bár hiányozni fognak a beszélgetéseink, marhulásaink, és hasonlóink - leegyszerűsítem a dolgot. Mint annyiszor eddigi életem során... De inkább azt szeretném, hogy szerda este azzal a boldog tudattal feküdjek le, hogy IMMÁR VAN kiért felkelnem a továbbiakban. Hogy nem csak lézengeni fogok a világban többé, hanem határozott célom van - mert Ő velem van.

Így nem lehet élni - mármint kétségek között. NAGYON sok olyan mondása van, ami arra enged következtetni, hogy bizony-bizony kellenék neki. Remélem nemcsak bebeszélem magamnak. Szerdáig még van egy nappalos, és egy éjszakás szolgálatom - egyikhez sincsen igazán kedvem. De aztán! Remélem végre - oly sok év után - tartozom majd valakihez. :))) Azért meg megéri küzdeni. :)))

(Offtéma: Már nagyon várom, hogy újra visszakerüljek állomásra - a jól megszokott rutin, a jól megszokott kis életem nagyon hiányzik. És végre lesz egy kis időm elmélkedni. :))) Elegem van a tanulásból. De nagyon elegem van. Nem szeretnék mást, csak dögleni valahol...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat