Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kivittem a szemetet Pt. 8

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kivittem a szemetet Pt. 8

2018-07-03

Ismét. :))) Lerámoltam egy könyvespolcot, amit mindenféle kacat borított. A dzsuva belepte az egész mindenséget - de bokáig. XDDD Elkezdtem kirámolni azokat a dolgokat, amiket fel akarok vinni a padlásra. :))) Anya megcsinálja holnap a felső szintet, és akkor királyság lesz. :))) Szépen lassan majd el fog készülni - nem csak a szobám, hanem a ház is. :)))

Pusztult minden. Minden, ami mára már csak emlék. Az oroszlános kirakót sajnálom, hogy szétbasztam anno. Mert macska... :))) De meglesz.
Találtam pár érdekes cuccot még pluszban. Kisautók, fittyfaszok, stb. Megtaláltam a forgó törzsű műanyag indiánjaimat is. :))) Ők rövid úton bemennek az indiánok és cowboyok közé. :))) Még a váramat és a kalózhajómat kell összeszedni, és akkor... Szerintem lassan továbbadom őket valakinek. Valakinek, aki megbecsüli. De az is lehet, hogy a várat egy kicsit kifestem, meg élethűbbé teszem, és az ólomkatonáimat tartom majd bennük. Összeszedem a Kinder figuráimat is, és őket eladom. :))) Jobb ha egy gyűjtő veszi meg, mintha szanálnám.

Idáig szerintem kivittem lassan harminc zsáknyi válogatott szemetet. :))) Még a rajzaimat fogom lefűzni egy mappába - már ami megmaradt. Nagyon sok rajzomat kiszórtam - nem is ok nélkül. Már tényleg csak a helyet foglalták - és nem sikerültek olyan jól. Még írtam annak idején kis történeteket, és egy, a családnevünkkel ellátott mappában tároltam, mint "szigorúan titkos" dokumentumokat. Kitalált katonai szervezetem dokumentumait és eseményeit tároltam benne. Egyik "bevetésemre" PK(M-e)t vittem - "állításom szerint" 1000 lövedékkel. Ez mai fejjel végigszámolva legjobb esetben is négy tár (250-250 lövedékkel). De abba már bele sem merek gondolni, hogy 10(!!!) tár "fickándozott katonai mellényemen". Hát ember nincsen, aki tíz tárral csörögve képes bevetési területen észrevétlenül manőverezgetni! XDDD De jó. Elhiszem magamnak... Főleg, mert arra azért tisztán emlékszem, hogy öreg piros Ladánk (ami akkor és ott KSI-s Vulture PSZH-volt - nem, nem a Kasolvenzia nevezetű inkasszó cég után. :D A rövidítés annyit jelentett, mint Katonai SegédIntézet) szállította a fennmaradó tárakat. :D Volt, hogy Bogácson összecsaptunk a Rakéta csapattal (mert ilyen Hardcore-ba toltuk... XDDD), de volt, hogy Visegrád környékén a Gyerekvédelmi Liga (József Attila élettörténete mélységesen felháborított), a Fiamma Nera (IGEN, AZ A FIAMMA NERA! AZ A TOMB RAIDERES!), a YorTek (Yorkshire hercegének a magánhadserege, és hadianyaggyára - nem baszáljuk Lassie-t! XDDD), meg persze a nyomi Rakéta csapat ellen. A Rám-szakadékból hirtelen kellett menekíteni a KSI-s csapatokat, ezért az öreg KSI-s UH-1 (szintén a Lada) két részletben vonta ki a csapatokat a helyszínről. XDDD Igen, van képzelőerőm. XDDD Ez mentette meg idáig ezeket az "igen bizalmas dokumentumokat". Persze aztán később 15-16 évesen a Született Feleségek ellen is harcoltam. XDDDDDDDD A csapatom hatástalanított három Akáciai (csak mert a szövetségükre jobb név nem jutott az eszembe) légvédelmi páncélost, majd leszállva a völgybe elkapta az egyik táborukat is. :D

Szerintem nem dobom ki. :D Mert humorforrás. És mert a született feleségek egyesével bekaphatják a naaaaaaaaagy lőcsös véreres szántódi medvefaszt. Azt a golyvásat. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat