Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ikonleány - EPIC REKT! ^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ikonleány - EPIC REKT! ^^

2018-08-05

Ma reggel hazafele menet a dógonyóból találkoztam random Vándortársammal. Szó esett erről-arról, és kiderült: Egykori szerelme, akibe több, mint egy évtizeden át őrülten szerelmes volt, és akinek a hiányába belebetegedett, végre kiosztásra került Vándortársam által.
Elolvastam a beszélgetésüket, és harsányan felnyerítettem. A lány Vándortársamat "***** barátomnak" titulálta, mire Vándortársam visszakérdezett amikor Ikonleány tovább firtatta a hogylétét: "És ez téged miért érdekel?"

A hatás elementális volt. Valahol majdnem sajnáltam is a lányt - nem szeretnék egy ilyen rektet kapni (főleg nem jogosan). De csak majdnem. Azt kapta a kis ribanc, amit megérdemelt. A picsa kétségbeesetten próbálta tisztázni a helyzetet - sikertelenül.

Igen. Az előtörténet a következő: A miss picsa meghívta Vándortársamat egy szoboravatóra - ahol az ő szobrát leplezték le. Annyit segítek, hogy a szobor egy mozi közelében van felállítva és egy néhai pofozkodó óriást ábrázol. Vándortársam eleget tett a meghívásnak, elment oda. Amikor a lány... Khhhm! Szóval ez a gynoid meglátta Vándortársamat, látványosan keresztülnézett rajta, és az anyja háta mögé bújt. Vándortársam ideges lett, és úgy döntött: Távozik. Jó ez nem volt önmagában ANNYIRA súlyos dolog, viszont határozottan az utolsó csepp volt a pohárban. A lány évek óta mást sem tett Vándortársammal, csak játszott vele. Mást sem csinált, csak kihasználta. Most meg nem érti, hogy mi a fasz baja van Vándortársamnak... -.-"

All in all: Csoda bronzszobor a pofonok királyáról ide vagy oda - Ikonleány hivatalosan is egy kupac szar. És ez engem örömmel tölt el. Megtört egy évtizedes súlyos átok. És leírhatatlan örömöt érzek. Többé nem fogja tudni Vándortársamat kihasználni.

Tanulság? Addig szeresd, amíg teheted, hogy később is LEHETŐSÉGED LEGYEN szeretni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat