Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kar csííííí naplója


Roki Vili [272917 AL], gazdája Kar csííííí
2018-09-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/272917
2018-09-12

Lehet vennem kene egy naplot magamnak, ugyerzem megorulok a gondolataimtol. Megorulok, ez volt a negyedik napom itthon es semmi ertelme az egesznek. Semmi ertelme itthon lennem. Elmegyek iskolaba majd hazajovok a helyre, ahol anyam utal,es nem lat szivesen, gorgetek kicsit teljesen feleslegesen, megnezek 2 resz sorozatot aztan alszok. Semmi ertelme. Utalom, hogy hazajottem es az osszes rossz szokasom visszatert egybol. Nem akarom a movilnetem, nem akarok csukott szemmel allni a vilag elott, nem akarok gorgetni meg sorozatozni, elni akarok. Elni, de anyamtol nem tudok. Elni, de az uzenetekre nem valaszolok. Nem vagyok kivancsi senkire es semmire. Nem tudom miert vagyok ilyen boldogtalan itthon. Lehet, csak vissza kell szoknom...
Nem vagy nekem te sem. Jo lenne valakihez hazajonni ezek utan a nyarak utan. Ott folytatni ahol abbahagytuk. Olyan mintha nem is szakitottunk volna azelott 2 honappal, hogy leleptem. Mintha csak most lett volna. Ott folytatom a szenvedest ahol abbahagytam itthon. Allandoan fent vagy facebookon, irnek neked,nem csak azert mert meg szeretlek,hanem mert nem tudok rolad semmit. Azt se tudom mar hanyra jarsz dolgozni, mikor vegzel, miket csinalsz es rettenetesen idegesit. Rettenetesen idegesit hogy megy tovabb a csaladod elete is, mintha soha nem leteztem volna. Mi ertelme van a hosszu es komoly kapcsolatoknak ha utana nyom nelkul eltunsz?ha utana senki sem emlekszik rad, senkinek sem hianyzol?
Tok mindegy igazabol ki mondja hogy hianyzok ha elmegyek egy nyarra, senkinek sem hianyzom innen. Megy tovabb az elet mindig nelkulem is. Ahogy az enyem is megy. Csak itt mar nem megy... nem tudok ebben az orszagban lenni, istenem ha lenne lehetosegem holnap repulore szallok es elmennek AKARHOVA. Unom unom unok mindent. Miert nem csinalhatom amit akarok? Miert nem csinalhatok akarmit? Korlatok mindenhol... megfulladok.
Te ezt nem erted, soha nem ertetted.
Es tudod neked voltak mar baratnoid elottem. Te tudod miert teszlek en boldogga. Tettelek. En szart se tudok az eletrol nelkuled. Felnotte valasomkor jottel, es voltal es mindent miattad tudok vagy rolad tudok csak. Nem emlekszem mar milyen egyedul. Elotted nem volt szuksegem senkire, csak te jottel es rad szuksegem volt. Meg mindig szuksegem van. Nem akarok senki mast, de teged sem akarlak. Nem ertessz meg. Es en sem teged. Nem irok neked mert megakarom nezni, milyen az elet nelkuled, de nemtudom megnezni mert boldogtalan vagyok nelkuled. Kibaszott ordogi kor.
Mikor elsore kimentem, mindenkepp menni akartam. Ugy voltam vele, hogy ha szakitunk is az okkal van. Te nem tudsz rola de szamtalanszor elbizonytalanodtam kettonkben. Vagy inkabb szamtalanszor megijedtem. Megijedtem, hogy milyen fiatal vagyok es milyen komoly a kapcsolatunk. Elni akartam meg egy kicsit, vilagot latni, nem alltam keszen. De ha tamogattal volna talan utana minden rendben lett volna. De felesleges a milett volna ha dolgokon elmelkedni, en mar nem is csinalom... talan tul kulonbozoek vagyunk. Nagyon sokszor gondolkoztam kettonkon, a 80%at talan el sem mondtam neked. Mikor nagyon kiborultal azon,hogy elmentem az osztalykirandulasra, az volt az elso, amin elgondolkoztam hogy ez talan nem fog mukodni. Aztan ugyanez lezajlott a golya tabor elott is. Aztan mikor elkezdodtek a haveros hullamvolgyeid... nem tudom,hogy melyik volt a rosszabb, hogy nem biztal bennem, vagy hogy elkenyelmesedtel a kapcsolatunkban. Tudom, hoy en rengetegszer bantottalak, de banom, hogy en sokszor nem mondtam el neked hanyszor megbantottal vagy hanyszor nem tetszettek a dolgok. Talan sok mindent mashogy lattal volna, vagy nem csak en lennek a rossz kettonk kozul. De nekem mindig csak az szamitott, hogy boldogok legyunk, hogy egyutt legyunk, rettenetesen szerettelek. Elvakultan, korlatok nelkul. Tudtam, hogy ez tarthatna orokke. Orokke is fog valoszinuleg, csak nem leszunk egyutt. Nem akarok tobbet elvalni. Tul sokszor megvaltal mar tolem, akkoris ha en mentem el. Tul sok minden fajt mar... akkoris ha millioszor tobb gyonyor volt.
Ha egyszer csak elem allnal es aztmondanad hogy akarsz engem mindennek ellenere...valoszinuleg igent mondanek. Mindig igent mondanek rad, neked, tulajdonkeppen meg mindig remelem, hoy egyutt vegezzuk. Ugy gondolom mindent megoldana ha kulon koltoznenk, csak mi ketten, boldogan... tokeletes lenne. Hullamvolgyek, mindenek ellenere. Meg csak nem is akarok massal lefekudni, nem akarom kiprobalni milyen massal szexelni, milyen massal lenni. Veled akarom. Veled akarok aludni minden este, joreggelt puszira kelni, elkoszonni meloba menni es arra akarok hazamenni, hogy mar ott vagy. Vagy otthon varni teged. Aztan 1-2 ev mulva venni egy kutyat, arra 1-2 evre pedig elkezdeni gyereket gyartani neked. Annyi almom van, annyi helyre elmenni, meg is ez a legnagyobb almom mindkozul, hogy igy vegezzuk, mondjuk egy ev mulva ha vegeztem az egyetemmel es elkoltozhetek innen. Ugyerzem a legtobb gondnak ez a hattere. De tudom, hogy nem fogsz elem allni soha, nem fogsz tobbet harcolni ertem, nem fogsz tobbet irni nekem. Mert te eleg eros vagy, mert te nem akarsz tudni rolam, te ugy dontottel tovabb elsz ha a fajdalommal, akkoris. Nelkulem. Nekem meg mar nincs merszem eled allni. Talan 60 evesen feljovok majd teve clubra, ezt az uzenetet olvasva fogok sirni, hogy miert nem. Miert nem oldottuk meg, miert voltunk ilyen makacs idiotak. De ameddig ilyenek vagyunk ugysem mukodhet, nem igaz?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat