Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ismét jöttek a Norvégok. :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ismét jöttek a Norvégok. :)))

2018-09-26

És ismételten találkoztunk velük. Sajnos az ajándékaim közül a legnagyobbat elfelejtettem elvinni. Ezt majd postázom Norvégiába. :)))

Ismét Nagymaros - a jól megszokott összetételben. :))) Ismét sikerült nagyokat ökörködni, ami szerintem extrém módon pozitív. :))) Lényegében semmi más nem volt, mint ami máskor is szokott lenni. Meséltem a Stellaro-cukorkákról, mire Feketeszárny mesélt azokról a fajta tolltartókról, amiket már nem kapni és hiányzik neki. Feketeszárny Kedvesével csúfrészegen ökörködtünk,

Hanem vasárnap Kedvesem besokallt a diétától. Alaposan össze is vesztünk Viberen. Kitalálta, hogy nem folytatja a diétát, mindenkit itt hagy, és saját életet kezd. Enyhén szólva is kezdett felpörögni az agyam. Nem játszunk kibaszott romantikus filmet! Lelki szemeim előtt megjelent sok kép jelent meg (potenciális utánam következő partnerek megcsonkítása, és lemészárlása; öngyilkosság; pokolgépes öngyilkos merénylet, stb).

Oké. Este találkoztunk, itt aludt, megbeszéltük, de már nagyon le voltam jőve az életről. Elegem volt mindenből. De mindenből.

Jól össze is vesztünk ott is. Persze a magamét - ostoba módon - sikerült meginnom Nagymaroson, és a vonaton. Erre ettem egy vegaburgert, ami este majdnem visszajött. De megbeszéltük, és ez a lényeg.

Kedvesem egyébként megfelelt az orvosin - HÉV vezető lesz. :))) Úgyhogy király! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat