Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Felelősök

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Felelősök

2019-12-13

UPDATE 2020.04.16.: Anno ostoba módon töröltem a bejegyzésemet. Egyrészt gerinctelenség volt, másrészt pedig hülyeség volt szembeköpni magam, és azt amiben hiszek. Ezért most kicsit újragondolva leírom.

Felelősökként pedig két csoportot fogok megnevezni, és saját magamat.

Az egyik csoport az az ostoba, undorító bubifrizurás gyökér picsapat, amelyiktől elindult a 20-as évek egyre erőszakosabb feminizmusa. Az ilyen Coco Chanel, és hasonló lázító fosok, akik úgy kerültek hatalomra, hogy a kor szellemével való szembehelyezkedésnek álcázva trendet nyomtak le a torkunkon. Olyan "állj be a sorba lázadni!"-félét... Röhögve szarnak le a torkunkon a tüdőnkbe száz év távlatából is. Igen. Akkoriban KELLETT a változtatás. De nem így, basszameg! A "légy önmagad" és a "tedd amit mondok" nem fér meg egy mondatban! Vagy csak a "sikeres(en manipuláló) emberek kiváltsága hogy önmaguk legyenek? Ugyanez áll a kompromisszumoktól való teljes elzárkózásra is. Igen, T. hölgyeim és uraim! JOGUNK van a másik ember kérését is figyelembe venni valami drasztikus terv keresztülvitele előtt! És JOGUNK van esetenként nem megtenni valamit, amiből a másiknak súlyos kára származik.
https://epa.oszk.hu/00000/00022/00384/11793.htm ->>>>>> Kis esti olvasmány. Hogy lássátok, mit műveltetek, ti szemetek! Szerintetek "Poldi", aki akár Józsi, Bence, Zsombor, Gergely, Szabolcs de akár Botond is lehet, mi a kurva anyját él át ilyenkor? Baszdmeg! Így kell viselkedni? Le kell szarni a másik ember torkán? Telibe kell fosni a másik kérését?! "Méhes Mihályt" kell tűzön vizen át követni? Azért van agyatok, hogy használjátok, szátok meg azért hogy megbeszéljetek ilyesmiket! Baszdmeg! Ilyen feleségem lenne, instant adnám is be a válópert. Mert leszarja hogy nekem mik a preferenciáim. Ha ez a fennforgás, nem érdeklem többé. Nem szeret. Utóbbi nem baj. De akkor ne rabolja az időmet! Akárhogy is nézem, mind felszínesek vagyunk. Kész. Ezt el kell fogadni. Sajnálom. Vagy ha nem, hát ne csodálkozzatok... Az agyatlan zombi pofátokat már!

A másik csoport az nem másokból áll, mint akik táptalajt adtak ennek az egész szarakodásnak. Akik rettegtek, és rettegnek a mai napig attól, hogy egy teljesen túlhaladott, fos rendszer, amiben jól érzik magukat megdőlni látszik. Egy olyan rendszer, amihez tetszőleges egyház asszisztált vidáman. Ami elnyomott embermilliókat, és ami miatt az előzőleg említett oldal olyan aljas módon kezdett harcolni, hogy hozzájuk tette hasonlatossá. Ez pedig az a poroszos konzervatív káosz, ami a mai napig megpróbálja előírni az embereknek, hogyan is éljenek. Önmegtartóztatásról ugatnak, miközben a szarházi pofájuk kaviárt zabál, és drága francia pezsgőt szlopál. Szerénységre intenek, holott a legnagyobb pofával és hangerővel dörgik a saját "jóságukat(???)" és "felsőbbrendűségüket". Állításuk szerint fontos a szeretet, de mégis előre elrendezett házasságokat csinálnak. Amik azt ugatják, hogy fontos a felebaráti szeretet, de egy hajléktalant sem karolnak fel. És amik dörgik, hogy a család mennyire fontos, de azt sem tudják, hogy a feleségnek mi az érdeklődési köre, milyen virágot szeret, hogy a gyereknek amúgy mihez volna tehetsége, AMIVEL SZÍVESEN FOGLALKOZNA. Mert kurva kényelmes ám hazabaszódni a tetves lakásba, és várni a faszszopó pofánkba a sült galambot! Ez a rendszer ezer meg egy kibaszott sebből vérzik, és már vérzett akkor is. És a baj, hogy ezt a falat csak forradalommal lehet lebontani. Mert ezek a tetvesek (élükön az ilyen nagysétáló egres bélákkal) csak az erőszak nyelvét beszélik. Amiből az egész rohadt világnézetük, az egész nyomorult életük áll. Basszátok meg az anyátokat! Ki a fasz kérte, hogy mások életébe beleokoskodjatok? Ki a fasz kérte, hogy így, ebben a formában létezzetek? Véleményetek szerint ki a faszomat érdekel, hogy "de hát apámék is így éltek!"? Senkit! Azt hiszitek, ti geciszájú csecsemők, hogy olyan kurva jó volt az, hogy gyakorlatilag a házimunka egy emberre szakadt? Neked persze könnyű úgy. Mert csak a gerinctelen hímférgek intrikálásába fáradtatok bele. Tudjátok, a kurva anyátokat, hogy mit tesz dolgozni?! Amikor a téglákat cipeled, amikor a soha el nem fogyó szennyeshalommal küzdesz? Amikor az élettered a konyha-gyerekszoba-fürdőszoba háromszögre korlátozódik? Nem kibaszottul nem tudod, mert az idióta gyépés szüleid selejtnek neveltek. Rohadjatok el elevenen! Szemétládák!

És végül önmagam. Az én bűnöm az, hogy képtelen vagyok lekommunikálni azt, ahogy érzek. Képtelen vagyok épkézláb módon megbeszélni a másikkal azt, ami bánt. Emlékszem, ezen a napon is pontosan ez történt. Megvolt a birkanyírás, és képtelen voltam normálisan közölni azt, hogy nekem ez áldozathozatal volt. Most vagy bevarrom a pofámat, és kiszakad belőlem egyszer bunkón, vagy kimondom, amit érzek. Szépítés nélkül. Anélkül, hogy átgondolnám MIT ÉS HOGYAN akarok közölni. Sajnos egyelőre nálam átmenet nincsen. Dolgozni dolgozom rajta. De még nagyon sok dolognak kell szarul elsülnie, hogy tanuljak is valamit. Ne mindig ugyanazon szar, dedós szar hibákat kövessen el, amiknek a következményeitől utána nem alszom ilyen laza 24-28-36 órákat.
Egy dolgot biztosan tudok azonban: Nem vagyok hajlandó egyik oldalhoz sem tartozni. Mert mindkettő szemétláda, és mert egyre aljasabb dolgokat vet be a másik ellen. Széllel szemben nem hugyozhatok. Inkább kilépek a két tábor közül, és igyekszem felépíteni egy saját, kompromisszumokon alapuló világot - amit ha kell, erőszakkal is megvédek a démonok és zombik hadaitól. De messze még az út vége. Messze van még az, hogy hátranézzek, és azt mondjam: IGEN. Ez hibátlan munka volt. Felelős vagyok azokért, akiknek a bizodalma bennem van. Felelősséggel tartozom a döntéseimért. Meg kell tanulnom távlatokban gondolkoznom. Meg kell tanulnom látni azt, hogy a döntéseim hová vezetnek. Ehhez az kell, hogy az elveszett empátiámat visszaszerezzem. Lássam, hogy a másiknak mit okozok, ha rosszul döntök. Végig kell járnom egy utat - megfutamodás nélkül. Bánathozónak igaza volt: Véget ért a gyerekkor. De tőle nem fogadom el. Soha többé. Semmit.

Rothadó földből
Kelt rothadó gyümölcsfák:
Penészt teremnek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat