Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Inszomnia - ismét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Inszomnia - ismét

2020-02-10

Ma kötjük az adásvételit. Nem tudom, van nekem ehhez kedvem? Van értelme? Az intimitás maradéka is kiveszett ebből a kapcsolatból. Ma jutottam el odáig, hogy gyűlölöm azt a kibaszott kutyát. Elindított bennünket a lejtőn. Elvette az utolsó intim perceinket is. És még mindig, hónapokkal a kutya továbbadása után is maci így maci úgy. Ez van öt hónapja, és az üres ígéreteken kívül semmi nem történik. Most ez a baj, most az a baj. Most fáradt, most a csillagok együttállása nem megfelelő. Továbbra is az érzésem: Le vagyok szarva magasról. Mire van szükségem, mit szeretnék. Az is az érzésem, hogy sokat beleadok abba, hogy ez a kapcsolat jól működjön. Mégis az elutasítást kapom. Besokalltam. Minden fontosabb, mint én vagyok. Mondjam el, ha valami bajom van. Peeeersze! Akkor meg, ha közlöm, csak a sértődést kapom. Mert ilyen meg olyan szemét vagyok... Nem fogom magamban tartani a sérelmeket, csak hogy látszólagos béke legyen...

El akartam jegyezni. Akartam. Előbb legyen saját lakásunk! Most meg éljünk még pár évet együtt - adóstársak vagyunk, saját házunk lesz. Nem elég biztosíték ez? Aztán utána rám van bízva. Oké. Majd két év múlva visszatérünk rá. Egy ideig ettől a témától is elment a kedvem.

De ez már így megy hónapok óta. És kezdem a dolgokat elengedni... Üres ígéreteket kapok, amik utána úgysincsenek betartva.

Ismét ideglevezetésemet hallották...

UPDATE 2020.03.15.: Az eljegyzéssel kapcsolatban. Két dolog maradt meg bennem. Az egyik az volt, hogy kimondta: "akik igazán szeretik egymást, nincsen szükségük gyűrűre". A másik: "szeretne kötöttségek nélkül együtt élni velem". Most értettem meg, hogy ez mit akart jelenteni. Nem a bizalom hiányát. Nem azt, hogy nem szeret. Azt jelentette, korainak találja csak úgy eljegyezni egymást. Szeretne még komolyabb kötöttségek nélkül együtt élni. Igaza van. Annak ellenére, hogy most ő pedzegeti a dolgot. Én azt mondom: MÉG nem. Egy-két év múlva lehet róla szó, és LESZ is róla szó. De nem most. A "kereszténycsalád" pedig mehet a gecibe. Akasszák fel magukat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat