Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Hogy mered...?!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Hogy mered...?!

2020-03-21

https://blikkruzs.blikk.hu/szerelem-es-szex/parkapcsolat/azt-keri-a-ferjem-hogy-nagyobbitsam-meg-a-mellemet/g31z4wr

Hú... Hogy azt a tetves rabló...

Eleget osztottam az ellenkező nemű, kevesebb/kevés neuronnal megáldott egyéneket, most itt az ideje hogy a saját házunk táján sepregessek.

Olvassátok el a cikket, és szörnyülködjetek. Ezen mást tenni nem lehet. Nem az a baj, hogy valakinek vannak preferenciái. Nekem, ami egy párkapcsolaton belül szentségtörésnek számít (hogy ki teszi, az irreleváns), ha nekilátunk megváltoztatni a másikat. Ez azért undorító, mert VALAMIÉRT beleszerettünk a másikba. Valami megfogott benne. Az, hogy voltak olyanok, amik esetleg kívül estek a preferenciákon, az egy dolog. Van, ami nélkül BŐVEN lehet egy párkapcsolat teljes. Itt pl. a nagy mell. Ha rosszul érzi magát a lány vele, és nem létfontosságú, akkor miért piszkáljam vele a másikat? Az empátia teljes hiánya az, ha valakire rákényszerítünk egy ilyen fájdalmas változást - nem beszélve arról, hogy egy ilyen műtétnek ezer meg egy komplikációja adódhat, ráadásul bizonyos időközönként ezeket a betéteket cserélni kell. Egy, ez rengeteg pénz a nagy büdös kurva semmiért. Kettő, fájdalmas. Olyan szinten az, hogy akit szeretek, azt nem teszem ki annak a fájdalomnak. Plusz - akit szeretek, azt nem fogom kitenni annak, hogy mondjuk kihasadjon a szilikon, és mindenféle méreganyag kerüljön a szervezetébe. Ez a srác pedig azon túlmenően, hogy bunkó, hogy az empátiára azt hiszi, hogy valami egzotikus fafajta, hogy konkrétan képtelen a másikat olyannak elfogadni, ahogy megismerte, az egyszerűen gusztustalan.
Ha annyira zavarta, hogy a partnerének kicsi a melle, akkor a faszért nem volt képes azt mondani, hogy bocsi nekem a nagyobb mellű lányok tetszenek?! Vagy gondolta, hogy majd úgyis rádumálja egy minden szempontból káros változtatásra?
Én úgy működöm, hogy nem jövök össze olyannal, aki külcsínyre-belbecsre nem az esetem (a két feltétel egyszerre kell teljesüljön). Nekem a nagy mumusom a női rövid haj (ha még nem lett volna nyilvánvaló). Én nem tudnék összejönni rövid hajú (főleg nem 3-4 milis re nyírt) nőkkel. Taszít. Nyilván nem fogom akarni megváltoztatni (és nyugodt vagyok affelől, hogy ő sem akarna hajat növeszteni a kedvemért). Ugyanúgy nem értem azokat a pasikat, akik összejönnek hosszú hajú nővel, majd ugatnak, hogy csináltasson rövid frizurát. Itt nem a hajon/mellen/fenéken/hajszínen van a hangsúly. A baj, hogy megváltoztatni akarunk valakit, aki köszöni szépen jól érzi úgy magát, ahogy van. Valószínűleg, ha tüsihajú lány próbálna meg közeledni felém, ezeket így mind elmondanám neki. Azt is, hogy abszolút nem az esetem, azt is, hogy mindkettőnknek jobb, ha nem erőltetjük. Ha meg valamilyen csoda folytán felajánlja, hogy megnöveszti, én nem élnék vissza a helyzettel. Ha így érzi jól magát, én nem állok az útjába, nem fogok belőle másik embert csinálni. És ez így van jól. És szerintem ez kellene legyen a normális.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat