Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Mi a f***?!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Mi a f***?!

2020-04-20

Húbaszdmeg... Azt a keserves mocskos büdös... Érdekes dolgokat hoz ki az, ha Ral Off Riverwood körülnéz bizonyos témákban a neten.

Félelmetes cikket találtam. https://www.joy.hu/87075-10-dolog-amit-sosem-szabad-egy-modellnek
Tíz pontban fejti ki a rabszolgatartó, hogy mennyire, de mennyire felsőbbrendűek nálunk. Tisztára úgy viselkednek, mint az igazi, keményvonalas, nagykutya stricik. "Majd mi mindent jobban tudunk nálatok!". Ahhhaaaaa... Láttunk mi már karón varnyút. Láttuk, hogy mennek tönkre fiatal életek azzal, hogy az ilyen "naaahhhaaahhaaaagy" szakértők "majd megmondták a tutit". Amik itt ebbben a cikkben fel vannak sorolva, azok lényegében elpusztítják AZ embert, mint olyat. Nyilván, az ilyenekkel egyetértek, hogy pl. ne késs. Mert undorító dolog. Mert az emberek számítanak rád.
Viszont hogy az ember életébe, legalapvetőbb szükségleteibe beleszóljanak, az nagyon nem oké. Ne bulizz, mert a sok hervadt faszú szarhalmaz majd nem fogja tudni rád kiverni, ha gyűrött leszel! Ne napozz, gyulladj meg a negyven fokban a teljes testet takaró ruhában, mert hófehérnek kell maradni! Mindenről be kell számolni a modellügynökségnek, lehetőleg arról is, hogy milyen napszakban milyen színűt szartál. Légy mindig elérhető, és légy mindig útra kész! Nem baj, ha valakid meghal és a temetésén nem tudsz ott lenni! Nem baj, hogy a pároddal nem lehetsz egy kibaszott napot együtt! Légy egyszerre nyolc helyen! És akkor ne változtass drasztikusan a külsődön! Ha mi borotválunk kopaszra, mi vágunk neked általad rühellt frizurát, az oké, de ha mondjuk TE akarsz más frizurát, akkor majd mi eldöntjük, hogy szabad-e.

Emberek, megdöbbentem. Ha azt mondják, minden jó dolgot fel kell adnunk az életben, akkor kérdem én: MEGÉRI? Megéri gyémántketrecben tartott állatokként élni? Tud nekünk ADNI az ügynökség bármit is? Kapunk valamennyi pénzt és? Mit még? Rendelkezhetünk az életünk felett? Nem. A hideg ráz a gondolatra, hogy olyan emberek irányítanak, akik ránk csak egyszerű feláldozható gyalogként tekintenek. Ebből a szempontból tetszőleges modellügynökség nem jobb, mint tetszőleges politikus. "Dolgozz értem, és életben hagylak, hogy termeld nekem a profitot!" Szörnyű. Én a modellkedést, mint olyat, halálbüntetés terhe mellett tiltanám be. Nem a modellek megkérdőjelezhető sikereire való féltékenység miatt, hanem amiatt, hogy az ember alaptermészetétől teljesen idegen életmód az emberekre való kényszerítésén pár ember geci jól keres. Lelki skrupulus nélkül hívja dagadtnak a sovány embert, miközben akkora bele van, mint egy hatalmas kupac szar. Elég volt ebből! Elég volt a kizsákmányolásból! Elég volt az elnyomásból! Halál a divatdiktátorokra! Halál azokra, akik fiatal életeket dobnak oda a profitért pár ezer lelketlen zombinak!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat