Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
És megszülettem & Daginyaki

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
És megszülettem & Daginyaki

2020-05-16

Fél órája betöltöttem a harmincat. Már azzal felülmúltam a várakozásokat, hogy sikerült idáig eljutnom. :D Úgyhogy: Hajrá, Ralcsika, adj nekik! :))) The world is yours... :D

Daginyaki. Sajnos ugyanott tart mint évekkel ezelőtt... Ugyanaz a hülyeség, ugyanaz a baromság. Tegnapelőtt találkoztam Pollux-szal és Castorral. Nagyon örvendtem nekik. A soruk aránylag jól megy - sajnos családjuknak négylábú tagja 16 éves korában jobb létre szenderült, családjuk széthullani látszik, de dolgoznak, és az intrikák hálójában megállják a helyüket.
Egyikőjük mesélte, hogy újra előjött a régi lemez. Daginyaki. Megint csinált egy facebook messenger csoportot, amibe belevette Örménytesót, és őt. Ismeretlenekről mesélt, akik egyből beléjük álltak, és Pollux hihetetlen hidegvérrel rázta le az ismerős játszmát.
Az eset margójára: Milyen érdekes... Milyen hótt érdekes... Mintha csak tegnap lett volna, hogy azon a hideg téli estén megtörtént közel ugyanez... Azért gázos ez a dolog, mert gyakorlatilag semmit nem változtak: Ugyanolyan emberekkel veszik magukat körbe (Daginyaki és Kétbalkéz), mint anno. Olyanokkal, akik egy doboz hüvelyért, és negyven gramm dohányért elárulják azt, akit a legjobb barátjuknak tartanak (de hogy még egymást is folyton tesztelgetik, mert egymásban sem képesek megbízni)... Egyszerűen szánalmas. Szánalmas hogy még mindig itt tartanak. Szánalmas, hogy ahelyett, hogy a saját életük rendbetételén dolgoznának, még hét év távlatából is ez az utcaovi megy. Bárcsak felnőnének végre!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat