Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Estimese házasságszédelgőknek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Estimese házasságszédelgőknek

2020-05-24

https://www.szoljon.hu/szines/eletmod/dilemma-hagyjam-hogy-massal-fekudjon-le-a-felesegem-240843/

Jujjj... Remélem, nem igaz a történet. Sajnos ez a katinak nevezett szardarab NEM érdemli meg hogy embernek nevezzem. Gusztustalan féreg. Kapuzárási pánik? Hazugság! Nem létezik! Nincs! Sem nőnek, sem férfinak!

Lászlónak így 11 év távlatából egy javaslatom van: Csökkentse le a kommunikációt a feleségével a minimumra. Legyenek meg a kötelező körök, de semmi több. "Problémád van az életedben, munkahelyeden? Kellemetlen lehet. Sajnos most nem érek rá. Pezsgőzöl? Ribancrudat szívsz? Semmi baj! Én nem adok rá pénzt. Elmész, dolgozol - felnőtt, felelős nő vagy. Azt teszel amit akarsz. Érzelmi háttér kell? Eljátszottad. Majd mész úgyis a másikhoz, és ő majd vigasztalgat."

Nincs szülinap, névnap, karácsony. Nincs a továbbiakban figyelmesség. Nincsen érintés, nincsen semmi a világon. Hacsak... Hacsak nem kap észbe, és kezdi visszafordítani a dolgokat. Dolgozzon csak! Bontsa el a gleccsert, amit kettőtök közé emelt. Ha majd visszakapod azt, akit megszerettél, akkor majd szépen lassan visszaszüremlenek a "régi jó dolgok". Addig is: Függetlenedj tőle. Éreztesd vele: Nélküle is megvagy. Hogy pótolható. Meglásd: Az egója visszakergeti hozzád, és elfelejti ezt a kapuzárási hülyeséget.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat